Grație și durere – Flesh and Bone (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Moira Walley-Beckett
Actori: Ben Daniels, Sarah Hay, Emily Tyra, Josh Helman, Irina Dvorovenko, Raychel Diane Weiner
Anul: 2015
Gen: Drama, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Flesh and Bone SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Grație și durere – Flesh and Bone

Serialul este despre Claire, o tânără balerină cu un trecut dubios, care se alătură unei prestigioase companii de balet din new York. Întunecatul serial explorează fără milă laturile disfuncționale, dar și cele pline de eleganță, ale lumii baletului.


Trailer Grație și durere – Flesh and Bone


Review Grație și durere – Flesh and Bone

Drama Flesh and Bone / Grație și durere o are în centru pe Claire (Sarah Hay), o tânără cu un trecut întunecat care se alătură unei prestigioase companii de balet din New York. Serialul explorează fără milă laturile disfuncționale, dar și pe cele pline de eleganță, ale lumii baletului. Claire este o tânără frumoasă, sufletistă și cu răni emoționale, care are o inocență și o fragilitate înnăscute. În același timp, însă, ea ascunde tendințe auto-distructive și o ambiție fără limite. Este o balerină care poate atinge sublimul, dar tumultul intern și aspirațiile o conduc în moduri greu de prezis.

Canalul de telviziune Starz se pregătește să producă o nouă serie, “Flesh and Bone”, care are în centrul atenției o tânără balerină pe nume Claire. Cu un trecut dominat de probleme, Claire își găsește locul într-o companie celebră de balet din New York. Se pare că producția va explora partea întunecată și sacrificiile acestui dans, cât și strălucirea prestanței presupusă de o astfel de activitate.

Dansatoarea Sarah Hay a fost distribuită în rolul principal, Moira Walley-Beckett (scenaristă și pentru “Breaking Bad”), inițiatoarea proiectului, susținând că i-a fost aproape imposibil să găsească prototipul corespunzător personajului Claire, căutând nu doar o balerină desăvârșită, ci și o actriță pe măsură. Conform declarațiilor acesteia, Sarah Hay întruchipează cel mai bine imaginea personajului ce urmează să apară pe ecrane anul următor, cel mai probabil.