Grandma (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Scenariu: Paul Weitz
IMDB: 6.8
Regizor(i): Paul Weitz
Actori: Marcia Gay Harden, Lily Tomlin, Laverne Cox, Julia Garner, Judy Greer

Folositi butonul CC a playerului pentru subtitrare!

Scris si regizat de Paul Weitz, a cărui bine-intentionate, dar palmares pete (filme anterioare includ “Admitere”, “Being Flynn”, și “despre un băiat”, care pentru mine a fugit o gama de la usor plăcut să iritante activ) a fost parte de ce a redus asteptarile mele, “Bunica”, se deschide cu caracter Tomlin lui, Elle, un poet în vârstă, cu un puternic reprezentant cult feministă, aparent in filme online Grandma, fiind foarte neplăcut să Olivia (Judy Greer), prietena mai tanara ea dumping. Ramas singur in casa ei, ea sta într-un capac de începere și rochia uita peste fotografii vechi,. închiderea din Olivia, privitorul poate deduce, nu este singura pierdere Elle a suferit recent de cotitură în sus la ușă este Elle lui creț capete, gaminesque nepoata Sage ( . Julia Garner) Sage este într-o situație dificilă non-gaminesque: gravidă, rupt, și programat să aibă un avort în aproximativ opt ore.

De ce Sage nu a plecat la mama ei, de la care Elle este oarecum înstrăinat, de ce Elle se are doar aproximativ patruzeci de dolari disponibile în acest moment, de ce Elle și Sage stabilite într-o epocă Dodge poate-nu-impecabil întreținute: toate acestea sunt intrebari răspuns în moduri care sunt cel mai bine văzute de fapt, mai degrabă decât descrise într-un comentariu. Eu chiar nu cred că a avut Weitz acest tip de scenariu în el. E incredibil știință de carte-film are de fapt mai multe lucruri pertinente pentru a comunica despre atât viața interioară și exterioară a unui scriitor decât din păcate-mult-bruited “sfârșitul Tour” nu-și amuzant literar in filmul Grandma, cu un caracter scădere cuvântul ” solipsist “, ca un epitet într-o scenă argument amuzant. El împarte scenele ca capitole, cu titlurile lor tastat cu litere mici pe o simulare de hârtie pentru corespondență bine. Salvie și Elle ajunge să se cunoască mai bine, chiar ca Elle nu poate trece peste faptul că nu nepoata ei a auzit de “The feminin Mistica.” Dar politica și estetica Elle lui se zdruncinat în același timp cu căutarea lor pentru bani începe “zăngănit schelete” ale trecuturi respective personajelor din Grandma.

loading...

La început am fost un fel de îngrijorat de faptul că filmul Grandma a fost a face un punct de a evoca contracultură Elle lui valorile mai bine pentru a le caricaturiza în scopuri de comedie. Dar nu. Filmul analizează aceste valori, nu în întregime necritic, dar, de asemenea în mare parte sfârșește afirmarea lor, în special în ceea ce privește drepturile femeilor. Una dintre scenele cele mai izbitoare ale filmului, intitulat “capcaunul,” găsește Elle, care a trăit ca lesbiană mai mult de nepoata ei a fost în viață, întâlnirea cu o veche cunoștință, Karl, jucat de un inițial genial Sam Elliott. Aproape o istorie buzunar scena a anilor 1960-sale gloriile și slăbiciuni sale. Și Elliott oferă o performanță care stabilește filmul pe foc emotional. E chestie absolut spectaculos. Până în momentul această scenă se transformă în sus, este clar că acest film Grandma nu este una care caută să utilizeze edginess-un moment de persona comic Tomlin ca un depozit pentru sentimentalism, ci mai degrabă să-l dat foc și lăsați-l să ardă. Acesta este un film Grandma mult mai ordonat decât cele în care Tomlin a lucrat cu regizorul Robert Altman, dar angajamentul său față de adevăr emoțională este fel de puternic ca orice film Altman ai putea numi. Și este valabil pentru acest angajament cu introducerea de mama lui Sage, jucat frumos de Marcia Gay Harden.

Este un film Grandma politic? Ei bine, în Statele Unite ale Americii, nici un film în care avortul este tratată ca o procedura medicale standard efectuate de personalul medical instruit și în cauză, spre deosebire de ceva nu se face, sau o viață traumatic distrugi Moment, este, prin definiție, un film Grandma politic. Din acest motiv, numai filmul va atrage controverse; se apropie autodeterminare femei fără ca măcar cea mai vaga urma de scuze. Nu vreau să setați secțiunea de comentarii de pe foc, dar am să spun că sunt cu totul simpatic la această perspectivă. Dar politica-inclusiv modul în care filmul nu doar “trece”, a “testul bechdel” dar devine 100 pe ea, sunt doar o parte din acest film cu adevărat special. Pe de altă parte este, da, umanitatea. Modul în care filmul prezinta taxa luate de obligațiuni au separat, iar vindecarea facut posibil de obligațiuni, care sunt restaurate, cu toate acestea provizoriu. Și există, de asemenea umor, și o mulțime de ea. În timp ce scurt în timp de funcționare, “Grandma” este un filme online mic, care nu se simte ușoară.