Good People (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Kelly Masterson, Marcus Sakey
IMDB: 5.5
Regia: Henrik Ruben Genz
Actori: James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson

loading...

În destul de mult orice film Good People, sau lucrare de ficțiune, în cazul în care există o scenă în care un personaj raționalizează un credit clar prost sfătuit-spunând: „Ceea ce face bani rău? Oamenii. Ceea ce oamenii fac cu ea, „poti fi destul de sigur că acest personaj este mergi la a lua o lecție greu nu ceea ce fac oamenii cu bani, dar ceea ce vor face pentru el. James Franco lui Tom Wright, un jos-la-lui-ocuparea forței de muncă-noroc contractor mutat din SUA la Londra cu soția sa Anna, jucat de Kate Hudson, face pronunțarea mai sus-citat după ce a constatat, pe o britanic sfert-de-un-milion lire sterline ascuns în tavanul fals de un chiriaș care tocmai croaked unui OD medicament.

Tom in datoriei grele casa el a moștenit în Marea Britanie, și este renovarea, este o groapă de bani, și el și Anna sunt pe cale să fie evacuați din casa ei de închiriere și subînchirieri. Pentru a putea folosi banii. Care nu au putut, cel puțin printre noi? Prezentarea gramada de Anna, Tom pune pe best-cap armat James Francoesque zâmbet și spune: „Deci, ce facem?” Și Anna pune pe ea cele mai bune față și răspunsurile Kate-Hudson-in-a-ușor-tulbure-starea de spirit „Good People”. Și, bineînțeles, ei nu; în schimb, poliția, sub formă de marcant Tom Wilkinson, ca un detectiv hartuiti care are o miză personală în depistarea unor răufăcători de droguri funcționare, vin de asteptare. Caracterul Wilkinson știe că tipul cu care a fost mort ascundea banii într-adevăr, unele asociații are foarte neplacute, la fel ca publicul: acest film se deschide cu un nemilos jaf / arsuri executate de către unele scîrbos conduși de Sam Spruill. Și nu e singurul care vrea prada; victima jaf, un nou-personaj negativ-in–oraș proaspăt-din-Africa jucat de formidabila Omar Sy este, de asemenea, iritat. Ai crede că cu un astfel de grup formidabil îmbrăcat împotriva lui și a intereselor sale, Tom ar ori, dar au fost că acest caz, vom avea, poate, un film de 20 de minute. Nu, Tom sapă în tocuri sale, și diverse entorse nu-intregime-imprevizibile rezulta. Mai degrabă decât a obține super, super supărat pe Tom modul orice persoană sănătoasă ar putea fi de așteptat să, Anna se arată a fi ceva de o pushover mergând all-in cu el. Soția mea mi-că o voi păstra! Dacă eu nu primesc ucis-o in Good People.

„Good People” nu este un film indiferent artizanale. Script-ul, de Kelly Masterson (care a scris, de asemenea, galvanic 2007 Sidney Lumet thriller-ul „înainte de Diavolul știe că ești mort”), dintr-o carte de Marcus Sakey, dă impresia de a fi fost unul strans, slabă. Direcția, prin daneză născut-Henrik Ruben Ganz, un veteran al versiunea europeană originală a serialul de televiziune „The Killing” este clar și atmosferic, împușcat în clasele bine judecat de albastru și gri care dau procedura de presimțire, aproape cu fidelitatea simt funebru. Și totuși filmul Good People nu prinde scânteia necesară pentru a face cu adevărat unghii-musca. Punctul culminant, stabilit în casa-fixator de sus, care este cauzat Tom si Anna astfel durere, in Good People, ofera un numar mare de sinistre șocurilor-cei care nu vor fi nefamiliare la cineva care știe voios atroce 1,978 Grindhouse clasic „The Tool Box Murder,” dar asta e, probabil, (sau sperăm) nu o mulțime de oameni, așa, știi, dar, din nou, nu suficient pentru a pune filmul în orice unealtă de mare într-adevăr eficient. Ar putea fi că Franco și Hudson, în timp ce nu-l telefonând la, aduce personae care sunt prea familiare / convențional a declanșa un nivel ridicat de implicare viewer. În orice caz, „Good People”, ajunge în tipul de nimănui teren care nici un film, cu atât mai puțin o imagine gen, vrea să fie în: este angajarea suficient în timp ce unul este o uitam, dar nu suficient distinctiv pentru a face l speciale, sau, în acest caz, cu entuziasm recomandabil.

Comentarii: