Goliath (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: David E. Kelley, Jonathan Shapiro
Actori: Billy Bob Thornton, William Hurt, Maria Bello
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Goliath SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Goliath

Binged-vizionat asta în 3 zile și a fost o plăcere absolută. Nu e că povestea în sine este atât de thrillingly de dependență, dar mai ales că aproape toate personajele principale sunt atât de fascinant, bine-artizanale și strălucit efectuate pe care tocmai l-ați păstrați doresc să se întoarcă și de a descoperi mai multe despre ele. Toate acestea profund viciat, și totuși viu umană și (în cea mai mare parte), cel puțin o oarecare măsură simpatică. Mai mult decât atât, cantitatea mare de bine conturată, rotundă și personaje interesante pe care spectacolul reușește să creeze și de a construi în doar un singur sezon 8-episod este grav impresionant – trebuie să existe în jur de 10 de caractere de sprijin principale și de sfârșit al ei se simt sub – servit.

Aceasta ajută, desigur, că distribuția este unul dintre cei mai talentați și carismatici puse împreună pentru orice spectacol in acest an, cu mențiunile speciale care merg la Thornton, Maria Bello și Nina Arianda, deși literalmente toată lumea (până la chiar personaje minore, cum ar fi judecătorul) este cel puțin foarte bine, în cazul în care nu excelent. De asemenea, ajută că spectacolul este magistral scris și frumos împușcat, are o identitate vizuala foarte puternica si ia mare avantaj al LA localizarea sa, în special în scenele de conducere și timp-focuri expira.

Nu te lăsa păcălit de oameni numindu-l o dramă juridică, aceasta ar putea avea o mulțime de avocați și câteva scene din sălile de judecată, dar modul în care este împușcat și ritm, cantitatea de munca de detectiv implicat, partitura și atmosfera show menține face simt mult mai mult ca un film noir clasic decât orice dramă legală l-am privit vreodată.


Trailer Goliath