Godzilla (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): Max Borenstein, Dave Callaham
IMDB: 7,0
Regia: Gareth Edwards
Actori: Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston

loading...

În 1954, o bombă nucleară este detonată în acest moment o creatură gigant apare din ocean Godzilla. În 1999, oamenii de stiinta de proiect Monarch Ishiro Serizawa și Vivienne Graham investiga un schelet colosal descoperit într-o mină prăbușit în Filipine. Ei au găsit două spori; unul latente și un clocit care a făcut un traseu în mare. În Japonia, Janjira Nucleare experiențele activitate seismică neobișnuită și Supervisor Joe Brody trimite soția Sandra si o echipa de tehnicieni în reactor. Un tremur încalcă reactor, lăsând Sandra si echipa sa nu poate să scape în timp ce planta se prăbușește in Godzilla.

Cincisprezece ani mai târziu, fiul lui Ford Joe, un US Navy muniție explozivă ofițer de eliminare, se întoarce dintr-un turneu de datoria de a familiei sale în San Francisco, dar trebuie să se îndepărteze imediat pentru Japonia după Joe este reținut pentru violare de domiciliu în zona de carantină Janjira. Determinat să dezvăluie adevărata cauza dezastrului, a Joe convinge Ford să-l însoțească la vechi de origine în cadrul zonei pentru a prelua date vitale. Ei recupera cu succes datele, dar sunt capturate și dus la o instalație secretă în ruinele plantei. În interior, o pasăre gigant Godzilla iese din izolare și scapă, distrugând facilitatea. Joe este grav rănit și mai târziu moare. Incidentul este raportat în întreaga lume ca un cutremur major.

Serizawa, Graham și Ford se alăture unui grup de lucru condus de US Navy amiralul William Stenz a căuta creatura, numit „Muto” (organism terestru neidentificate Massive). Oamenii de stiinta dezvaluie modul in care o expediție 1954 adâncime a declanșat apariția Godzilla, un pradator alfa preistorice; cum teste nucleare 50 au fost într-adevăr încearcă să-l omoare, că proiectul Monarch a fost format în secret pentru a studia Godzilla, și că Muto a cauzat criza Janjira. Godzilla și MUTOs sunt presupus a fi parte dintr-un ecosistem preistorice, în cazul în care cele două specii au fost dușmani naturali. Ford arata ca Joe a monitorizat semnalele Ecoul care au indicat Muto a fost comunicarea cu ceva.