God’s Not Dead (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Hunter Dennis , Chuck Konzelman
IMDB: 5.0
Regizor(i): Harold Cronk
Actori: Shane Harper, Kevin Sorbo, David A.R. White

loading...

Judecând după succesul de “God’s Not Dead”, și recompensa de poze religioase-tematice programate să-l urmeze în teatre în următoarele 10 luni, s-ar părea că Cel Atotputernic este viu și bine, cel puțin la box-office. Dar asta nu se oprește pic evanghelic creștin “God’s Not Dead” din livrarea vinde greu și grele. Desigur, nu se arata exact la astfel de tarif așteaptă luminat sau chiar dezbatere deosebit de bine informat (a teologiei creștine sau orice altă problemă), dar chiar și clasificare pe o curbă generoasă, această melodramă strident despre eforturile insidioase ale sistemului universitar Americii să reducă la tăcere credincioși adevărați în campus este la fel de subtil ca un teanc de Biblii care se încadrează pe cap – sau al treilea-act deus ex machina care lovește un Toma Necredinciosul ca o mașină accelerarea printr-o intersectie slicked-ploaie.

Produs de șindrilă Christian Pure Flix și cannily pre-ambalate, cu mențiuni (și apariții cameo) din “Duck Dynasty” stea Willie Robertson și rockerii creștine venerabile Newsboys, PIC ar putea baza pe proiectat de 8 milioane $ weekend pentru a deveni cel mai mare indie creștină Breakout de la 34 $ milioane de încasări “Curajos”, în 2011.

Deși nu s-ar ghici exact din studiile care arată în mod repetat în sus de 80% dintre americani se identifică ca și creștini, “Dumnezeu nu este mort” vrea să știm că creștinismul este sub atac în vechea SUA de A. – atac de la liberal, “God’s Not Dead” -hating mass-media, de la titani ai industriei de conducere vieți de decadență desfrânată, de observatori ai religii necreștine, și cel mai rău dintre toate din lumea academică, cu oameni de stiinta de auto-importanta evolutive și filosofii ateiste. (PIC se inspiră pretinsa de zeci de procese reale, indexate în creditele finale, în care grupurile de creștini au luptat universități pe dreptul de a asambla, diseminarea literaturii și să fie recunoscute oficial.) Camus, Chomsky, Freud și Foucault sunt toate pe lista lovit aici – și pe tablă de sperietoare rezident filmului God’s Not Dead, profesor de filozofie student în anul întâi Radisson (fostul TV “Hercules” stea Kevin Sorbo, redusi la proportii de moarte).

Lipsindu numai stralucitoare ochii rosii pentru a completa efectul (mai degraba ca evreii din timpul războiului filmele propagandistice naziste), Radisson sinistru accident vascular cerebral în timp ce cioc cursuri studenților săi impresionabili pe triumful științei și motiv pe vechi “superstiția” a creștinismului. Când o voce disidentă singuratic apare sub forma de elev prelaw proaspete fețe Josh (alaun Disney Channel Shane Harper), Radisson l dă ultimatum care stabilește restul parcelei șubredă în mișcare: fie Josh picături clasa, sau el are să ia pe podium și să încerce să dovedească existența lui Dumnezeu la Radisson și colegii săi pe parcursul următorilor trei sesiuni.

Pentru a îndulci oala, director Harold Cronk și scenariștii Cary Solomon și Chuck Konzelman (toate veterinari din mai multe poze creștine anterioare) se adaugă într-un cor de alte necredincioșilor, inclusiv un blogger populară stângaci (Trisha LaFache), care ambuscade Robertson și soția sa, Korie, cu preocupări mână-stoarcerea Lefty despre tratamentul etic al animalelor și a valorilor conservatoare îmbrățișate pe spectacolul lor TV. Acest lucru se întâmplă la scurt timp înainte spus blogger este diagnosticat cu un stadiu avansat de cancer, la care ea raspunde: “Eu nu am timp pentru cancer!” Nici, se pare, nu-i la fel de lipsit de Dumnezeu, corporative-big-peruci prietenul (Dean Cain ), care a șanțuri imediat după aflarea vestii. El arată abia mai preocupare pentru mama sa lovit-demență, dar cel puțin ea are o bună, God’s Not Dead, fiica (Cory Oliver) să se uite la pe ei – o fată care se întâmplă doar pentru a fi pus-upon amanta a unui anumit greu profesor de filozofie -line.

Între timp in God’s Not Dead, înapoi în campus, Josh incepe montarea apărarea Domnului într-un mod care ar putea fi numit “Apologetică Creștină pentru Dummies,” combaterea raționamentul științific al profesorului rău cu propriile sale citate din oameni de știință teiste care sugerează că Scriptura și știința poate exista armonios unul langa altul. Ei bine, uneori aceste forțe sincronizare mai armonios (Big Bang) decât altele (Evolution), dar nu va face cel TWAIN respectă într-adevăr – cel puțin nu cu acest model Abercrombie milquetoast la stand, in God’s Not Dead, făcând argumentele cu toate convingerea pasionat de un ceea ce-am făcut–la-mi-vară-vacanta raport. Jucat de Harper ca, curat-cut copil frumos care nu vrea cu adevărat să zburli penele nimănui, dar care vine să creadă că “Dumnezeu vrea cineva să-l apere,” Josh ar putea fi doar mai rău avocat Celui Atotputernic, deoarece William Jennings Bryan.