God’s Not Dead 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Harold Cronk
Actori: Trisha LaFache, Robin Givens, Paul Kwo, Melissa Joan Hart, Maria Canals-Barrera
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 3.3


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis God’s Not Dead 2

După ce primeşte la clasă o întrebare despre Iisus, o profesoară de liceu dă un răspuns care o bagă în belele şi care l-ar putea scoate pe Dumnezeu din educaţia publică pentru totdeauna.


Trailer God’s Not Dead 2


Review God’s Not Dead 2

“God’s not dead 2″ prezintă actriţa Melissa Joan Hart, în rolul profesoarei Grace Wesley. Aceasta este dată în judecată pentru îndrăzneala de a vorbi despre Isus elevilor ei din şcoală. După ce directorul şcolii află despre dialogurile lui Grace cu elevii ei despre Isus, convoacă un grup de acuzaţi care aduc profesoara creştină în faţa judecătorilor.

Regizorul David A. R. White susţine că istoria este una relevantă în cultura noastră, care devine tot mai ostilă faţă de credinţa creştină. Acesta îşi argumentează poziţia redată în noul film printr-un caz real de anul trecut când predica unui pastor din Houston a fost catalogată drept un mesaj discriminatoriu.

“Dumnezeu în școli este privit suspicios. Aceste cazuri sunt des întâlnite și noi vrem să le aducem la lumină chiar și întâmplarea din Houston, unde predicile pastorillor sunt verificate la Curtea Supremă. Anume acest fel de bătălie este evidențiată în acest film”, a declarat regizorul David A. R. White.

“Dumnezeu nu este mort 2″ , va fi derulat în mai mult de 2000 de cinematografe în perioada Paştelui 2016 .

Filmul “Dumnezeu nu este mort” lansat în 2014 a fost apreciat de publicul larg şi a înregistrat un real succes, în ciuda bugetului limitat. Difuzat în peste 780 de locaţii, acesta a acumulat peste 2,8 milioane de dolari.

Filmul spune povestea unui student creştin care a ales să meargă împotriva curentului şi să îşi apere credinţa la universitate. Pentru aceasta tânărul şi-a confruntat deschis profesorul ateu, care i-a pus de la prima prelegere să semneze o foaie pe care să scrie: „Dumnezeu este mort”!