Goat (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Andrew Neel
Actori: Ben Schnetzer, Nick Jonas, Gus Halper
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Goat

Un băiat în vârstă de 19 ani se inscrie la colegiu cu fratele său și intra in aceeași fraternitate. Ce se întâmplă acolo, în numele de “frăției”, va testa băiatul și loialitatea lui față de fratele său, într-un mod brutal.

Am ecranat #GOAT încearcă #BenSchnetzer și #NickJonas și, deși hazings din film se poate trece peste partea de sus, nu poate ajuta. Dar întreb dacă hazings în frăție viața reală de acolo se poate obține într-adevăr că violent. Mai ales de la colegiu am participat nu au case grecești, așa că am niciodată promisiuni experimentat personal. Dar, Goat are modul propriu de sacadată zona de confort. Durerea psihologică caracterele aplicate reciproc, este mai deranjant decat anul trecut “The Stanford Prison Experiment”.

Regizat de Andrew Neel, în CAPRINE, personajul lui Ben Schnetzer lui, Brad Land mai devreme. In poveste trece printr-o violență inițială, astfel încât să traumatizante destul de mult de seturi de până motivația lui de-a lungul în întregime a acestui film. El se alătură (Nick Jonas) fraternitate fratele său Brett și ca gajarea mută rituale în săptămâna iad. Mizele cresc mai violente, mai umilitoare și mai chinuitoare. Toate în numele frăției, sau este Brad încearcă să dovedească altceva?

Bazat pe memoriile lui Brad Land, co-scris de Andrew Neel, David Gordon Green si Mike Roberts. Se ocupă de film cu întrebările din care rituri de trecere merită să fie. Si cele care nu sunt și unde te trage linie. Există o mulțime de hazings în acest film, tu chiar nu știu ce să se aștepte pentru că fiecare dintre ele este șocant în felul ei. Ea devine înrădăcinat în psihicul lui Brad sau convingerea că acest lucru ar putea fi ceea ce este necesar să fie făcut pentru el. Să se pedepsească pentru evenimentul anterior care îl victimizat.


Trailer Goat