Goana după alune – The Nut Job (2014) DUBLAT

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Producator(i): Lorne Cameron , Peter Lepeniotis
IMDB: 5.8
Regia: Peter Lepeniotis
Actori: Will Arnett, Liam Neeson, Katherine Heigl, Brendan Fraser

loading...

În fictiv Oakton City, veveriță violet posac și partenerul său de șobolan, Goana după alune, locuiesc în Liberty Park, unde reputația lor hoț le-a făcut paria. Un grup de animale urbane condus de raton și asistentul său cardinal, se execută scăzut la hrana pentru iarnă. Veveriță roșu Andie și veveriță gri Grayson, un erou-zisul, în competiție cu posac și prieteni pentru a curata dintr-un coș de arahide condus de criminali norocos și degete, care sunt de împachetare o bancă. Eforturile veverițele “termina accidental cu rezervor de propan în coș de explodează în parc și distrugerea copac, în cazul în care animalele depozita hrana lor. Posac este exilat și prieteni merge cu el.

În oraș, ei găsesc Maury lui Nut Shop. Adiacent la banca, aceasta este o ascunzătoare criminal folosit de noroc, PUG lui Precious, degete, șeful lor Percy “Regele” Dimpleweed și Knuckles, care intenționează să străpungă zidul și înlocuiți de numerar al băncii cu nuci. Prietena lui King, Lana, crede rege a trecut drept și magazinul de nuci este legitim.

Raton trimite Andie și Grayson în oraș pentru a găsi hrană, dar ei a lua separate. Andie recuperează câine fluierul lui Lucky, care Knuckles au aruncat afară și posac au folosit împotriva prețioase, și amenință să dispună de ea în cazul în care posac nu împărtășește piulițele el este de gând să ia. Posac acceptă și fără să vrea, se împrietenește cu prețioase după ce a amenințat-o cu fluierul arbitrului. Andie informează comunitatea parc planului in Goana după alune. Raccoon fără tragere de inimă merge cu planul și atribuie Mole și Bruisers pentru a merge cu ea. Posac învață în cele din urmă de la Mole că politica Raccoon este de a controla aprovizionarea cu alimente, în scopul de a controla animalele, și că Raccoon planurile sabotarea Bonanza piuliță. Când Andie nu-l crede, posac părăsește chiar și atunci când Grayson reuneste cu ei.