Glumă mortală – Joy Ride (2001) Film Online Subtitrat

Gen: Mister, Thriller
Producator(i): Clay Tarver, J.J. Abrams
IMDB: 6.6
Regia: John Dahl
Actori: Matthew Kimbrough, Leelee Sobieski, Steve Zahn, Jim Beaver, Paul Walker, Dell Yount

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Lewis si Venna sunt indragostiti, dar ii desparte o distanta mare. Lewis decide sa ii faca o surpriza iubitei lui si sa o astepte cand iese de la liceu. Pentru asta are de strabatut statul de la un capat la altul. Fratele, iesit proaspat din puscarie, i se alatura la drum si se distreaza facand glume, prin statia radio, pe seama unui sofer de tir. Curand insa, glumele se transforma intr-o urmarire pe viata si pe moarte, soferul dovedindu-se a fi un psihopat.

Filmul Glumă mortală – Joy Ride este ancorat de convingătoare caractere într-o configurare jumătatea drumului plauzibil. Paul Walker ( “The Fast and Furious”) joacă Lewis, un student care a pretins de ani de zile pentru a fi cel mai bun prieten al Venna (Leelee Sobieski), când de fapt el vrea să fie prietenul ei. E la școală în California, e din Boulder, și, după o inspirație bruscă, el se oferă să le atât conduce înapoi spre est pentru concediu.

Adevărat la intrarea Micul Film Glosar Ebert din Glumă mortală – Joy Ride, care explică faptul că toți eroii de film în călătorii fond conduce clasice-pileală gaz, Lewis cumpără un Chrysler Newport 1971 (cele mai multe dintre mașinile din 1980 arate tocilar). În mod obișnuit, Newport ar fi un convertibilă; aceasta trebuie să fie un hardtop acest timp, astfel încât acestea să poată fi prins în interiorul.

Lewis face un ocol de-a lungul modul în care – Glumă mortală – Joy Ride – la Salt Lake City, unde fratele sau incapabil Fuller (Steve Zahn, cu o “expresie” “Ce mă îngrijorează?”) Trebuie să fie salvat privind taxele de beat. Apoi, este la Boulder, în timp ce avem o mulțime de timp să se întrebe de ce filmul își petrece atât de mult timp repetând că Venna merge la Boulder, Boulder, Boulder – numai pentru a ne arata un campus neocolonial absolut netede, cu o munți în fundal. Aceasta uniformizează scorul, cred, pentru munte care erau în fundal în “Rumble In The Bronx”. Indiferent. Parcela a înăsprit deja șuruburi sale. Fuller, care are un cadou pentru atragerea probleme, și un alt cadou pentru căutarea l atunci când aceasta nu vine la el, vorbește Lewis să cumpere radio în bandă de $ 40 cetățeanului ( ” un fel de internet preistoric ”), iar apoi ouă l într-imitând o voce de femeie în aer in filmul Glumă mortală – Joy Ride. Așa cum Candy Cane, Lewis face o dată cu un camionagiu pe nume Rusty Nail. ” Ea zice că va fi în camera 17 a unui motel pe marginea drumului – care, Lewis și Fuller știu, va fi ocupat de un client care este un rasist deosebit de respingător. Jokeri practice sunt alături în camera 18.

Dispozitivul a inamicului nu-vazut este deosebit de eficient aici, ca de lire cui ruginit pe ușa vecinului, există unele voci neclare, și apoi o lungă tăcere. Mai târziu, atunci când tipul din cameră 18 se găsește în mijlocul drumului în comă și Fuller vorbește la poliție, el spune că a auzit un zgomot ca – ei bine, trebuie să auzi Zahn-l performante. El cumva găsește un act de goofiness realist; e amuzant, dar tu crezi că e așa tot timpul.

Filmul Glumă mortală – Joy Ride apoi stabileste intr-o serie de scene de acțiune de înaltă tensiune din Glumă mortală – Joy Ride, ca Rusty Nail, conduce un semi enorm, piese Chrysler jos din spate drumurile din statele Plains. Că este o convenție în filme de drum că eroii nu iau autostradă, și întotdeauna găsi stații de benzină subrede că în viața reală au fost în stare de faliment de ani de zile; atmosfera de amenințare este subliniat și de bara de redneck obligatoriu cu bețivii amenințătoare care amenință fata (caracterul Zahn defuses această situație cu o improvizație genial).

Acesta va fi imposibil pentru critici care evalueaza acest film fără a menționa filmul Glumă mortală – Joy Ride de debut de televiziune al lui Steven Spielberg, ” Duel ” (1971), și, desigur, nu au un inamic implacabil într-un camion mare, dar detaliile sunt toate diferite și originale, și john Dahl ( “Red Rock West”, “The Last Seduction”) este un maestru al amenințare în viața de zi cu zi. scriitori sale, argila Tarver și J. J. Abrams, găsi detalii și stimulare pentru a face putin probabil în inevitabilul.

Este încurcat la prima cât Rusty Nail, a cărui camion ar părea să fie greu de ascuns, este aparent capabil să le urmeze peste tot și știu ce fac; presupunerea mea este, atunci când el le spune ” uite în portbagaj ” și au găsit radioul lor CB acolo, el o aranjat astfel încât el poate trage cu urechea pe ele. Asta ar putea explica, de asemenea, unele (dar nu toate) din informatii sa despre colegul de cameră Venna Charlotte (Jessica Bowman). De asemenea, alte camionagii ar putea fi spotting pentru el, și fiecare semi în fundal arată amenințătoare in filme online Glumă mortală – Joy Ride.