Glumă mortală 3 – Joy Ride 3 (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Declan O’Brien
IMDB: 4.7
Regia: Declan O’Brien
Actori: Kirsten Prout, Ben Hollingsworth, Ken Kirzinger, Jesse Hutch, Aaron Hughes, Leela Savasta, Scott Johnson

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Filmele Glumă mortală 3 – Joy Ride 3 nu sunt la fel de mult o franciza, deoarece acestea sunt o fericire decente thriller Paul Walker, urmată de orice naiba Joy Ride: Dead Ahead este, dar cu intentia de a menține arderea de cauciuc, directorul Sharktopus Declan O’Brien a fost adus pentru a crea un al doilea continuare atât de bun, competiția ar fi obligat să mănânce nimic, dar de praf.

O’Brien este mai cunoscut pentru activitatea sa asupra acestora din urmă filmele drum greșit, filme scurgeri cu Gore sălbatică și care se concentrează semnătură pe părți ale corpului mutilate face, desigur, pentru unele biți frumoase ale roadkill împrăștiate despre Sacrificarea Alley – dar nu promisiunea de vile brutalitate face un alt oribil drum-intors sunet ispititor? Nu mulți oameni au fost inghesuie pentru Joy Ride 3, dar Twentieth Century Fox a luat un joc de noroc cu privire la acest comunicat de acasă grotesc, și în timp ce fanii de groaza cu siguranță nu va fi salutat franciza-violent rutiere, există o cantitate surprinzător de momente-piti demn, care nu încetează să dezamăgească. Merge mai departe, stai pe spate și se bucură de plimbare – dacă îndrăznești.

În unele cazuri din filmul Glumă mortală 3 – Joy Ride 3, drumul mai puțin călătorit întotdeauna duce la aventura, dar pentru un grup de concurenți stradă gălăgioși rubrica în Canada, aventura lor se transformă rapid într-un coșmar, datorită o legendă urbană de soiuri (Rusty Nail). După ce a fost avertizat în legătură cu o porțiune lungă de autostradă, care ar reduce timpul de călătorie de aproximativ o zi, de roadstere găsi ei înșiși fiind urmarit de un camionagiu răzbunătoare care nu este prea amuzat de poznele lor de conducere stridente. Ceea ce începe ca o unitate îndelete se transformă într-o cursă pentru supraviețuire, testare aceste ași de conducere pentru toate acestea sunt în valoare și pun viața pe linie. Vor scape din mana camionagiu nemilos lui, sau vor fi decesul lor altceva decât o sanie-semn pe un petic de lungă de pavaj?

Glumă mortală 3 – Joy Ride 3 beneficiază de o înțelegere foarte clară a obiectivelor personale, dintre care niciunul nu ajung foarte departe dincolo de a fi o plimbare scurtă și dulce fior. Puțin timp este irosit de stabilire a unui lot generic de caractere de plumb tineri, și chiar mai puțin timp este irosit ne introducerea influenței hiper-violent O’Brien cu privire la dreptul Joy Ride. Acordate, directori anterioare John Dahl și Louis Morneau au propriile lor momente serios sadice de durere, dar O’Brien face Rusty Nail mai mult de un personaj negativ Slasher decât tormentor. Desfrâul de deschidere este amintind la o capcană de la Saw, ca Rusty re-trăiește o amintire îndepărtată și face victimele sale tweaking plătească pentru căile lor dubioase. organismele tac explodează într-o pastă roșiatică, anvelope ridicând ceață sângeroase, și multe alte decese auto-tematice din Glumă mortală 3 – Joy Ride 3.

Contribuția la distracție de Glumă mortală 3 – Joy Ride 3 este Rusty Nail el însuși, un personaj negativ oferind un revigorat-re prezență datorită efortului pentru prima dată Ken Kirzinger ca camionagiu josnic. semnătura lui mare amator – complet cu un ornament capota elegant – devine un semn de rău augur de pericol, ca un scor Jaws-ca introduce doom iminentă. biți anecdotice de acest fel oferă distracție campy, ca Kirzinger ofera linie după linie cu privire la modul în care el a învățat luptă se mută de la un “ninja de hochei” și astfel, evidențierea unor regiune înapoiată serios siropoase-garnituri – dar asta e parte din distracție. Un camionagiu, omorând personaje cu mijloace referitoare la automobile, scuipă Maxime referitoare la automobile? Joy Ride 3 intelege exact ceea ce are nevoie de o continuare necesar să fie in filme online Glumă mortală 3 – Joy Ride 3 oarecum de succes. Nail ruginit devine o versiune mai mică a lui Wolf Creek Mick Taylor, fără chimia adecvată care o John Jarratt de tip livrează complet.

Vă rugăm să rețineți, când spun Glumă mortală 3 – Joy Ride 3 este gory, vorbim cele mai grosiere și mai descompunere roadkill ai văzut în viața ta – 1000x peste. Dar, într-o gură de aer proaspăt, toate Gore este dureros practice, și coapte cu stil. Sigur, s-ar putea să fi fost un CGI touch-aici și acolo, dar O’Brien vine în oraș cu o întreagă sac plin de parti ale corpului gata pentru timpul de ecran, iar fiecare ucide utilizează tot mai mult la nivelul membrelor protetice. Directorul aduce o atmosferă de groază voios de sarbatoare completă a unui dispecer entertainingly frenetică a victimelor, cum ar fi o serie de adevăr riffuri într-un cântec de metal altfel pietonilor. Adică, nu e un omagiu mortală pentru joc favorit tuturor macara promenada, împreună cu o trimitere mare Marge pentru a compliment asemenea atrocități împotriva ființelor umane – este-lagăr tastic!

Observați cum am spus “pieton”, deși? Este adevărat, Glumă mortală 3 – Joy Ride 3 este totul ne așteptăm la o ediție direct-to-home, favorizând poznele groază jucat-up peste storytelling sensibil. Ignorând orice fel de acumulare caracter, nu ne pasă cu adevărat pentru sexy Arbore-cap, și prin concentrarea exclusiv pe obiceiurile urât șofer de camion ucigașă a lui, nu ne pasă prea mult despre orice povestitor rezonabile, fie. Ei bine, lasă-mă reformulez – nu e doar mult pentru noi să-i pese cu privire la aceste aspecte. acțiuni de caracter devin prost și irațional, împreună cu un pic deranjant atunci când ne gândim din nou pe meathead principal lui Jordan (Jesse Hutch) guițat barbar în timp ce luptă Rusty Nail, așa cum ne lipsește o piesă de coeziune a puzzle murdar O’Brien.