Glumă mortală 2 – Joy Ride 2 (2008) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Groaza, Romantice
Producator(i): James Robert Johnston, Bennett Yellin
IMDB: 5.1
Regia: Louis Morneau
Actori: Nicki Aycox, Nick Zano, Laura Jordan, Sean Tyson, Krystal Vrba, Rob Carpenter

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Glumă mortală 2 – Joy Ride 2 este continuarea filmului Joy Ride. Se merge pe aceiasi linie ca si in prima parte: patru tineri care strabat America in drum spre Vegas. Melissa si Bobby planuiesc pentrecerea burlacilor in orasul luminilor. In masina cu ei o regasim si pe sora Melissei, Kayla care la rindul ei aduce un prieten cunoscut pe My Space, Nik. Desi Melissa si Bobby nu sint de acord cu noul prieten al lui Kayla, pusi in fata faptului implinit nu mai pot riposta. Nik vine cu ideea sa aleaga o scurtatura in loc de autostrada, iar cei trei se lasa convinsi. Dupa 180 Km pe un drum pustiu in desert masina cedeaza, iar cei 4 o abandoneaza cautind ajutor. Spre sfirsitul zilei ajung pe o proprietate ce pare a fi parasita. Desi striga dupa ajutor nu este nimeni care sa-i auda. Cei patru provoaca ceva daune propretatii in timpul cercetarilor lor de a gasi ajutor in filmul Glumă mortală 2 – Joy Ride 2. In final ajung in garaj un gasesc o frumoasa si veche masina excelent intretinuta de catre proprietar, cu rezervorul plin. In urma unor discutii se hotarasc sa ia masina, insa lasa un bilet care contine numarul de telefon al Melissei, cu promisiunea ca vor returna masina in momentul in care vor ajune in urmatorul oras de unde pot inchiria alta. La scurt timp deupa ce pleaca la drum ajunge acasa si proprietarul, nimeni altul decit Rusty Nail. Acesta ii va urmari incercind sa le ofere tinerilor o lectie in Glumă mortală 2 – Joy Ride 2.

In Glumă mortală 2 – Joy Ride 2, piața de home theater a modificat într-adevăr modul în care publicul ceasuri un film. Bine, unul dintre aspectele ale industriei care au beneficiat în primul rând de la dispozitive cum ar fi aparate video era lumea filmelor Glumă mortală 2 – Joy Ride 2 pentru adulți, dar acum această influență sa extins peste bord pentru toate genurile. Unul dintre tipurile de film care sa bucurat de cel mai mare succes în acest sens este filmul independent. În timp ce au folosit pentru a fi limitată în eliberarea lor la cateva festivaluri și case de artă acum există distribuitori DVD specializate in astfel de filme. Printre cele mai populare din filmele Indy, care au lovit discurile de întârziere este de groază scutura. Există mai multe motive pentru această creștere a vânzărilor de DVD. În primul rând, multe dintre aceste filme nu a putut obține suficient sprijin pentru o versiune de teatru. Aceasta costă studiouri o mulțime de bani pentru a promova un film în casele de film. Bugetele de cele mai multe dintre aceste filme de groaza sunt suficient de mici ca un modest record de vânzări de DVD poate transforma un profit. Apoi, MPAA arată doar comunicate de teatru astfel încât un producator de film poate împinge lucrurile mai mult cu o directa a comunicat video decât ar fi posibil în teatre. Având în vedere tendința actuală de filme de groaza este mai mult sânge, Gore, tortura și sex mulți ar merge trecutul rating “R” și nu este permis publicitatea necesară pentru o eliberare de teatru. filme de groază om care a făcut din destul de bine în teatre sunt obtinerea sechele, care sunt direct la DVD. Un caz în punct este considerat aici, “Glumă mortală 2 – Joy Ride 2”. Este o bară oblică și cratimă film. Poți o pereche de cupluri atractive rulează la o intenție nebun pe cuburi le în bucățele mici. Desigur, marea majoritate a acestor filmele sunt pur și simplu îngrozitoare. Cel mai bun lucru care poate fi spus despre acesta este că nu este așa de rău. Ea are un minim de un complot care prevede interes public între scene Carnage. Care acționează este mult mai bine decât nivelul wannabe colegiu multe dintre aceste filme au. Regia este distractiv vizual pentru a viziona. Ca o continuare DTV merge acest film este de divertisment. Nu este ceva care le-ar ieși pentru a vedea, dar pentru un grup de prieteni într-o noapte lent la domiciliu este perfect.

A fost nevoie de doi scriitori de a veni cu acest script Glumă mortală 2 – Joy Ride 2; Bennett Yellin și James Robert Johnston. Acesta este un efort boboc de Johnston, dar Yellin a scris câteva scenarii ar putea să fi auzit. Din păcate, ei au inclus “Dumb & Dumber”, “Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd” și “blocat pe You”. În timp ce toți au prezentat nume ewll cunoscute care au fost considerate unele dintre poveștile cele mai pretențios din istoria cinematografică. Au fost, cu toate acestea, exemplele de a da oameni vor doresc; comedie pueril și nebunie. Există un loc în lume pentru aceste filme. Cei mai mulți dintre noi au privit mai mult de câteva, pentru că este bine să lovi cu piciorul spate și să fie pe puști junior brut de liceu din nou. Deși acest lucru este un gen cu totul diferit pentru Yellin el pare să se aplice aceeași filozofie la acest proiect. Terenul este minim, dar deține împreună. El a pune cele două cupluri menționate mai sus și le plasează într-o mașină pe un drum întunecat și pustiu țară. Un maniac într-un camion pare să fie stabilite în moartea lor dureroase in filme online Glumă mortală 2 – Joy Ride 2. Este un joc a șoarecele și pisica, care poate fi una dintre cele mai vechi ploys în groază. Motivul pentru care este folosit atât de des este eficiența sa. Se păstrează publicul implicat, chiar dacă poate anticipa cu ușurință rezultatul orice situație dată. Această poveste Glumă mortală 2 – Joy Ride 2 este foarte mult ca o plimbare cu roller coaster favorit. Este posibil să cunosc fiecare baie și Speedway dar reveni la ea în fiecare vară. Distracția nu se află în destinația este în plimbare. Nu este mult aici că oricine a vazut cel putin o duzină filmele de groază nu a mai văzut până acum. Exercitarea este de modul în care tinerii actori pot lua povestea și face să funcționeze. Pentru un motiv oarecare caracterele au fost prezentate într-un mod care ar putea găsi te preocupă situația lor. O mulțime de acest lucru are de a face cu modul în care scenariul a fost scris. Oroarea poate fi greu de cap aici, dar există un grad subtilă de dezvoltare de caractere care face poveste mai bine ca restul ambalajului din Glumă mortală 2 – Joy Ride 2.

Director Louis Morneau al Glumă mortală 2 – Joy Ride 2, are un CV destul de diversă pentru a da un spin bună pentru această flick. El are o mulțime de experiență în thriller-și oroare cu câteva sâmbătă Sci-Fi Channel speciale de noapte la activ. El a regizat “liliecilor”, “Carnosaur 2”, “Quake” și “Soldier Boyz”. În timp ce aceste filme nu va fi numit de podiumul unei ceremonii au fost distractiv sa ma uit. Morneau are un talent pentru aventură și thrillere. Acest lucru se traduce aici pentru a adăuga atingere thriller la un film de groază. Prea multe directori de groază scutura sunt atât de preocupați de șoc și vărsarea de sânge, care au uitat un film Glumă mortală 2 – Joy Ride 2 ca acest lucru necesită o anumită suspans. Aceste filme sunt ceva pur viscerale, cu o temă șoarecele și pisica ca și cum am avea aici o anticipare a violenței este mai important decât uciderea. Noi toți destul de mult, care urmează să moară. Ce Morneau adaugă aici este o anumită tensiune în obținerea acolo.