Gloria – Slava (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kristina Grozeva, Petar Valchanov
Actori: Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ana Bratoeva
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Gloria – Slava

loading...

Când Tsanko Petrov, un muncitor la căile ferate, găseşte milioane de leva pe şine, ia decizia să predea întreaga sumă poliţiei. Statul îl recompensează cu un ceas de mână, doar că acesta se strică numaidecât. În acelaşi timp, Julia Staikova, şefa departamentului de PR din Ministerul Transporturilor, îi pierde vechiul ceas. Astfel începe lupta disperată a lui Petrov de a-şi recupera ceasul, dar şi demnitatea.

Acesta este un film foarte bine realizat și incisiv. O parabolă parțială, o satiră parțială. Urmărește luptele unui om foarte sărac care încearcă să facă ceea ce trebuie. Si apoi se manipulează și se rănește la fapte multiple de un sistem corupt ca o „recompensă” pentru onestitatea sa.

Povestea este atât dureroasă, cât și destul de amuzantă de urmărit pe măsură ce linia de cale ferată. Tzanko își amintește viața prin mașinăriile unui demon impulsiv PR numit Julia și grupul ei de fluturi incompetente. Cei doi actori principali sunt superbi în rolurile lor foarte diferite, dar complet interdependente, iar membrii de presă susțin o treabă excelentă. Portretizând o echipă pestriță de bătrâni, lași, birocrați și alte deșeuri asortate.

Lucrul cu camera este foarte bun – este în cea mai mare parte mânuta, iar agitația atent modulate completează perfect narațiunea nervoasă. Editarea este strălucitoare … cumva dă o notă subevaluată unei povestiri care, mai puțin manevrată, ar fi prea evidentă, prea blondă.

Aproape nu am ajuns să văd acest film și mă simt foarte fericit că am făcut-o. Îmi amintește de o altă versiune excelentă recentă, „Toni Erdmann”, cu excepția faptului că comportamentul afișat aici este chiar mai rău și mizele sunt mult mai mari. Fă-ți o favoare și vezi „Glorie”.

loading...