Gladiatorii din Roma – Gladiators of Rome (2012) DUBLAT

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Producator(i): Michael J. Wilson
IMDB: 5,1
Regia: Iginio Straffi
Actori: Laura Chiatti, Flaminia Fegarotti, Julianne Hough

loading...

„Deci, de ce aveți nevoie de un antrenor personal pentru? Vrei să bată pe cineva sus, pentru a primi fata, și de a trăi până la adânci bătrâneți? Una dintre aceste oferte? „Asta a patra de perete-zguduitor, linie imperfect scris într-adevăr există în Gladiatorii din Roma, și simbolizează bună dreptate simplitatea și indiferență față de logică internă care caracterizează rost povestea zero la erou al acestui film Gladiatorii din Roma care e lipsit de un idee originală singur. În cazul în care doar o lipsă de originalitate singur reprezentat pentru defectele sale, și nu, de asemenea, o lipsă de ingrijire pentru detalii.

Este vârsta de la Roma, și renumitul războinic Chirone conduce o academie de formare gladiatori talentați de a lupta pentru sport. Din păcate, fiul său adoptat Timo, care a salvat de la Chirone eruptia Muntelui Vezuviu și distrugerea Pompei ani înainte în 79 AD, este un vagabond. El nu e talentat, nu curajos, nu deosebit de puternice, și complet nemotivat de a se aplica la orice. Nimic împinge Timo pentru a încerca într-adevăr: nici măcar obtinerea pedepsit de Chirone sau obtinerea umilit de nerod Cassio, gladiatorul și nepotul împăratului top Academiei.

Gladiatorii din Roma se motivează Timo este revenirea – surpriză! – O fată în viața lui, atunci când fiica lui Chirone Lucilla vine acasă după ani de studiu în Grecia. Timo a fost ridicat cu Lucilla când erau copii și a Pines pentru ei, dar ea a fost înființată pentru căsătorie cu Cassio realizat. Cu prodding de la doi dintre prietenii săi-dim minte, Timo compensează inadecvare său de a lua ceea ce poate fi numit doar o potiune magica pentru a apărea Cassio într-un meci, dar inseala Timo este dezvăluit în timpul luptei și el aruncat cu privire la stradă în dizgrație.