GI Joe Represalii – GI Joe Retaliation (2013) film online subtitrat

Regia: Jon M. Chu
Actori: Channing Tatum, Dwayne Johnson, Bruce Willis
Anul: 2013
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 110 minute
IMDB: 5.8

loading...

Văzând cât de “GI Joe Represalii” este un desen animat live-action, doresc am fi putut vazut baloane crezut deasupra capetelor Channing Tatum, Dwayne “The Rock” Johnson si Bruce Willis, printre altele, ca ele filmat acest ridicol și dezastru exagerate. Nu caracterele lor, te superi. Am vrut să văd baloane de gândire indică ceea ce se întâmplă prin mintea actorilor care acestea au trecut prin pași lor:

Willis:. “Să vedem, acest salariu va acoperi casa de vacanta pentru ceea ce, încă doi ani, în plus, pot obține o muzicuță aur Hei, mă întreb dacă oricare dintre aceste punkisti văzut originalul” Die Hard “Stai, vor? să spun ceea ce despre arma Patton lui Isus? … ”
Johnson:. “Știu că o să transforme această scenă într-un slow-motion grup-plimbare în editarea câte ori am de gând să aibă de a merge în slow motion cu flăcări de rupere în jurul meu Am de gând să fac? se face acest lucru, atunci când sunt 70? ”
Tatum: “Am să vorbesc cu agentul meu despre aceste” trebuie să apară în continuare “contracte”.

Adrianne Palicki: “Hei toată lumea, mi-aduc aminte am fost pe” Friday Night Lights “, care a avut spectacol scris real?!” Pentru a spune “GI Joe Represalii” este un joc video pentru marele ecran este de a insulta un număr de jocuri video, care sunt mult mai creativi, provocator și mai bine căutați. Ca un tomberon în spatele lui bin Tiffany, aceasta conține nimic, dar de gunoi bine ambalate. În tradiția “Transformers” (Glumeam despre “tradiție” o parte), aceasta franciza este, desigur, bazat pe o colecție de jucării, așa că nu e ca și cum ne asteptam “Zero închis Treizeci.” Prima tranșă, “GI Joe: Ascensiunea Cobrei” (2009), cel puțin a avut un sentiment de propria absurditate, dar continuarea este un dezastru, piercing ureche grele-handed,-explozie plin de un teren incredibil de prost și un flux nesfârșit de secvențe de lupta cea mai mare parte generice transzonale linia PG-13 in filmul “GI Joe Represalii”.