Get the Gringo (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Vacanță după gratii
Regia: Adrian Grunberg
Actori: Mel Gibson, Tenoch Huerta, Peter Gerety, Dolores Heredia, Mario Zaragoza, Jesús Ochoa
Anul: 2012
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 96 minute
IMDB: 7.0

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Un proiect ciudat în toate privințele – nu în ultimul rând pentru faptul că acesta va ocoli teatru de presă în SUA pentru a merge pe ruta VOD la DirectTV început 1 mai – această producție Maverick Icon este aproape revigorant în disreputability acesteia; e atât brânzos și frapant, in filmul Get the Gringo, ciudat și îndrăzneț, închise cu și totuși ciudat atrăgătoare pentru singularitatea. După dezamăgirea Edge of Darkness si bustul completă a Beaver în urma valuri de publicitate personală rău, apelul de box-office de stele, co-producător și co-scenaristul Mel Gibson este, evident, foarte discutabilă, iar închisoarea grungy mizerie din această poveste violentă crimă semi-comic va fi o deranjante suplimentar pentru mulți. Cu toate acestea, filmul este împușcat printr-o serie de curenți interesante din Get the Gringo, și acțiune de mult imaginativ, făcându-l merită o privire pentru curioși cât și pentru grave Gibson fanii vechi, oriunde s-ar fi. Filmul deja a deschis în cinematografe în câteva piețe internaționale, printre care Israel, Rusia și Grecia.

Directorul debutat Adrian Grunberg a fost asistent de regie Apocalypto Gibson și regizor secund pe Edge of Darkness, și în timp ce el nu ar putea avea o mână fermă pe ton uneori instabil al filmului Get the Gringo, el are cu siguranta o simt pentru tipul de violență pietricele care este cel mai important pentru aceasta poveste a unui criminal profesionist american care aterizează în închisoarea mai notoriu în Mexic.

loading...

Get the Gringo, într-un sălbatic, se oprește-out urmărire de mașini în care numita existențial driverului (Gibson), îmbrăcat în clownface și încărcate cu numerar, conduce unii agenți americani într-o cratimă nebun prin deșert spre Mexic, rădăcinile povestea lui în terenul fertil de întârziere “/ începutul anilor ’60 ’70 acțiune gen tariful este de clar evidentă. etaje mecanicul alături de gardul de metal întins de-a lungul graniței, până când Get the Gringo, în disperare, el se blochează prin ea. Inițial dispus să dându-i gringo înapoi la urmăritorii lui, politistii mexicane ia o privire la stash său și să decidă ei vor păstra tipul după toate și să-l trimită la “El Pueblito.”

alura desigur pătată lui Gibson acestea, El Pueblito este Get the Gringo, fără îndoială, vedeta Vacanță după gratii. Resourcefully re-creat de designerul de producție Bernardo Trujillo într-un penitenciar oprire în Veracruz, El Pueblito a fost o hazna plină în Tijuana proiectat pentru 2.000 de deținuți care, la momentul închiderii acestuia, în 2002, a avut loc de trei ori mai mulți. Așa cum se arată mai caustic aici, e un oras in sine, în cazul în care deținuții nu numai circula liber într-un bazar demn de Timbuktu vechi, în cazul în care orice, de la droguri, sex si arme la jucării, alimente și băuturi răcoritoare sunt disponibile. Cu atât de mulți oameni înghesuiți în, este o cutie Petri uman.

Ca un Yanqui evident printre detritus societății mexican in filme online Get the Gringo, a șoferului pare puțin probabil să dureze mult timp. Dar el ține capul în jos suficient de lung pentru a obține ouat a terenului și se împrietenește în scurt timp un dur în vârstă de 10 de ani, copil (Kevin Hernandez), care a blocat acolo cu mama lui (Dolores Heredia) și este determinată să se răzbune pe cel care ucis tatăl. Șofer, se pare, a avut probleme majore ale tatălui de a lui, dar acum trebuie să navigheze prin ierarhie de tip feudal închisorii și strategii o cale de ieșire din iad.

Animalitate acestei lumi Midnight Express este menit să fie ușurată prin observațiile voice-over capricios filozofice din driver care în mod frecvent gunoi coloana sonora in Get the Gringo. Grunberg – a cărui argentiniană părinți la crescut în Spania și care acum trăiește în Mexic – încearcă ocazional pentru a se potrivi cu narațiunea cvasi-sardonic, cu momente comice stanga teren care par să răsară de nicăieri, rezultând în ușurătate sporadice, care adaugă aroma din când în timp, dar este mult prea inconsistente și imprecise pentru a ridica filmul la un Leone, Tarantino sau Coen frații domeniu de violență străbătut cu umor negru.