Get on Up (2014) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Muzical
Producator(i): Jez Butterworth, John-Henry Butterworth
IMDB: 6.9
Regia: Tate Taylor
Actori: Chadwick Boseman, Viola Davis, Octavia Spencer, Dan Aykroyd

loading...

Scena de deschidere a filmul biografic James Brown “Get on Up” joacă ca un prost Dave Chappelle satiră. Vă rugăm să cer indulgență mea ca am o descriu. O femeie este prezentat așezat pe toaletă, activitățile ei biologice intercalate cu un drogat-out James Brown conducere o cladire de birouri pe care le deține. Îmbrăcat într-un verde costum de cale hidos, Brown (Chadwick Boseman) intră în clădire și descoperă că cineva are, în cuvintele sale, “luate ca-t în baie mah!” Aceasta dezvoltare revoltător trimite Brown înapoi la camionul lui de a prelua o pușcă. Revenind la birou, Brown amenință un grup de oameni albi, ranting și nebun despre funcția corporale care va cuprinde, proeminent și literalmente în orice discuție cu privire la viitoare auteurism de director Tate Taylor.

Mid-declama, Brown este brusc distras de unul dintre propriile sale cântece de joc în cap. El se uită în spațiu cu aceeași expresie Eddie Murphy a purtat atunci când microfonul îl electrocutat în timpul “James Brown Celebrity cadă cu hidromasaj” schitul pe Saturday Night Live. După recăpătarea calmul, Brown șutează accidental o gaură în tavan înainte de a apela din budă ofensatoare și felicita ei pentru sfidarea curaj sa “nu pooping în baie mah” reguli. Sirene Audierea în depărtare, Brown Mutters “uh-oh, am Betta merge!” În timp ce iese, un semn de neon anunta titlul filmului.

Aduc această scenă până la ilustra primul multor alegeri proaste realizatorii de “Get on Up” a face în timpul său de 2 ore plus runtime. James Brown intră în această repovestire de povestea lui de viață nu ca Nasul de suflet nici ca băiat care va deveni intarit si confuz de problemele vieții. El intră ca un bufon mirosind de pericol și nebunie care devine inofensiv prin propria sa ineptitude benzi desenate. Această imagine atârnă peste “Get pe Up.” Având în vedere că filmul hamei în jurul valorii de în timp ca un iepure artritic, știm că, în ciuda cât de puternic și important Brown devine pe parcursul filmului Get on Up, trebuie să ne în cele din urmă a reveni la acest sterilizat, versiunea desen animat de el.

Ca majoritatea biopics, “Get on Up” joacă ca un album greatest hits a succese și eșecuri care fac obiectul său. O viață ca bogat și complicat ca lui Brown ar necesita o serie de HBO. Aici a fost un om care a scris imnuri pentru drepturile civile și a suferit printr-o Jim Crow de Sud, dar care considera fostul segregaționistă Strom Thurmond o cifră bunic. Explorarea complexități de genul asta nu sunt întotdeauna greu de realizat într-un timp scurt. Dar lucrurile simple “Get on Up” lasă afară sunt încă agravante. Scopul său este de a lapte de var și piața de masă povestea lui Brown pentru a maselor, pentru a face cantareata poate cel mai inextricabil legat de de negru din istoria americană se potrivesc confortabil în noțiunile post-rasiale din ziua de azi. Preferă o mai sigur, igienizată James Brown. De exemplu, vom vedea Brown influențează un tânăr Mick Jagger (care este un producător de pe acest film Get on Up), dar nu există absolut nici o mențiune despre cum eșantioane de muzica lui Brown format piatra de temelie a hip-hop de la vechea școală la gangsta rap. S-ar putea lua în considerare această supraveghere să fie lipsite de importanță, și te-ai fi greșit.

Adevărul fi spus, “Get on Up” nu este cu adevărat interesat de explorare a modului în muzica de important Brown a fost la oricare dintre numeroasele stiluri l influențat. În schimb, doar vrea să joace unele dintre marile hit-uri pe care le iubesc în timp ce bate pe o listă de verificare de repere biografic standard. Scenariștii Jez și John Henry Butterworth-încearcă să ascundă acest lucru prin fragmentarea povestea, sărind înainte și înapoi în timp, cu puțin ceea ce privește impuls sau emotional build-up. Salturi în timp foarte rar se simt legate una de alta ca narațiune. Un minut, suntem în 1930 South Carolina cu James, mama sa (Viola Davis) și mătușa miere (Octavia Spencer), următoarea suntem în anii 1970, ma uit la Brown maltrata-martiriul vrednic sa dreaptă om Bobby Byrd (Nelsan Ellis).

“Get on Up”, de asemenea, face greseala aproape fatal de a avea Brown rupe patrulea perete pentru a vorbi cu publicul. Dispozitivul nu este folosit suficient pentru a fi justificată nici inteligent, și într-un caz, e de-a dreptul extraordinar că. Într-un șut de la distanță extrem de eficient, Brown dezlănțuie o bătaie îngrozitoare pe soția lui Dee Dee (Jill Scott), după care a merge direct spre aparatul de fotografiat, se oprește și sneers la noi ca un pomaded Freddy Krueger. Ea m-au târât afară din dreapta moment și filmul Get on Up.