Get Lucky (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): T.J. Ramini, Walter Taylaur
IMDB: 4.1
Regia: Sacha Bennett
Actori: Craig Fairbrass, James Cosmo, Luke Treadaway

Lucky și Raphael sunt doi frați care plănuiesc, împreună cu partenerii lor Niko și Eli, să jefuiască un cazinou. Însă lucrurile nu merg prea bine pentru ei, deoarece cazinoul îi aparține unchiului lui Niko, Mr. Zigic, iar acesta nu se va da în lături de la nimic pentru a-și recupera banii. Și ca și cum problemele legate de bani nu erau de ajuns, Lucky se îndrăgostește de o blondă răpitoare, Bridget, nimeni alta decât iubita lui Niko in filmul Get Lucky.

loading...

Indiferent regia legați prin Blood lui Sacha Bennett, Get Lucky lui o dramă lucios, incoerent crimă care este de fapt penal (rău penal, stupid penal), în timp ce cea mai mare jaf încearcă să scoate este pe jumătate inching e jucăușe, intortocheat-turny complot de la fiecare mesaj -cele Obișnuită Suspecții DTV crimă scutura din ultimii 15 ani. Writer / actor / scândură T.J. Ramini evident iubit The Untouchables ca un copil, bucherie scenariul plin de referințe la gangster clasic De Palma, eventual într-o credință greșită care peppering filmul cu un omagiu inutile va împrumuta unele stil, dar e nu Mamet și noroc nu are dialogul spumante și caracterizarea nuanțată chiar un episod domnul Benn.

La inima filmului Get Lucky, competentă în mod normal Luke Treadaway este un mare filare, carisma vacuum, teribil face o proastă distribuție ca eroul. Cu pielea netedă, părul ciufulit și hipster ochii adânci, sentimental el pur și simplu nu convinge ca un criminal rece, elegant. Cel puțin, nu unul a cărui dans carte (printre altele) nu ar fi fost ocupate în acele nopți lungi, singuratice interior. În mod similar, el are chimie zero, cu curbați Emily Atack care umple o femme fatale rochie cu toate VA-va-Voom de marionetă înalt navei, dar este la fel de lemn. Camee James Cosmo pe oră prânz de la Game of Thrones ca un de Est Dl Big European al cărui accent este mai Clydebank decât Croația, mestecat peisajul dementedly, în timp ce prost folosit Marek Oravec și Jason Maza sunt mult mai simpatic și prescurtate ca gangster Stooges decât Treadaway și Ramini sunt eroi.

Slick, superficială și în întregime uninvolving, probabil, cel mai deprimant despre Get Lucky este implicarea Craig Fairbrass “ca gangster terorist Sebastian. Prea de multe ori scris off ca a doua OAF muscular nivel care a dat Stallone un sunet lovind la jumătatea un munte în timp ce-l lecții pe complexitatea engleză “fotbal” (un spectacol Vinnie Jones a bazat intreaga cariera post-fotbal pe), el este un decent actor care a stabilit într-o nișă la fel de gros-ureche engleză B-film dur, dar, pur și simplu prin rotirea pe set, el este, de departe, cel mai carismatic prezența în film. El merită mai mult decât asta.