Gentlemen of Fortune – Dzhentlmeny udachi (1973) DUBLAT online

Regia: Aleksandr Seryj
Actori: Nikolay Olyalin, Oleg Vidov, Evgeni Leonov, Saveli Kramarov, Georgiy Vitsin
Anul: 1971
Gen: Comedie, Crima, Drama, Dublate
Durata: 88 minute
IMDB: 8.6

loading...

Domnilor de Fortune (Джентльмены удачи în udachi Rusă / Dzhentlmeny transliterate) este o comedie lansat la sfârșitul anului 1971 în Uniunea Sovietică. Este unul dintre filmele sovietice cele mai de succes care joaca unele dintre cele celebre actori sovietice în timpul și fiind numărul unu în 1972 filmul pe teritoriul Uniunii Sovietice, în ceea ce privește vânzările de bilete. Filmul a avut mai mult de 65 de milioane de telespectatori.

Gentlemen of Fortune este de aproximativ un regizor grădiniță nume Troshkin, care arată ca un frate geamăn de un criminal cu o Docent porecla (însemnând “profesor asociat” în limba rusă). Docent, asistat de alți doi criminali, fură coiful de aur de Alexandru cel Mare la locul de săpăturilor arheologice. Cele trei criminali sunt prinși de către miliția (poliția a Uniunii Sovietice), dar fără a avea casca furat în ele. Un profesor arheolog întâlnește accidental Troshkin într-un autobuz și văzând asemănarea izbitoare dintre el și Docent, sugerează miliția punerea Troshkin în închisoare ca un înlocuitor de Docent. Cel din urmă este separat de gașca lui și a pus într-un alt penitenciar, astfel Troshkin începe misiunea sa de a stoarce locația casca de restul bandei Docent lui. Pretinde a fi un condamnat reală se dovedește a fi o sarcină grea pentru profesor grădiniță amabil și bine educat, care trebuie să învețe argou penală și comportament în scopul de a conduce misiunea la bun sfârșit.

Cu premisa de mai sus, situațiile comice și dialoguri în domnilor Norocului (Dzhentlmeny udachi) dezlănțui cu toată forța. Filmul este de aproape 40 de ani, dar este mult mai amuzant decât o mulți dintre comedii de astăzi. Filmul combină aventura, comedie, crima și parodia pentru a face un divertisment de familie prietenos fără a avea scene nepotrivite violente, sexuale sau alte pentru cea mai public posibil. Este un film care mulți mai târziu “bun pentru toate vârstele” comedii (de exemplu, Dumb and Dumber) ar trebui să / ar putea plăti un tribut pentru cazul în care factorii de decizie lor au fost conștienți de existența sa în cele din urmă in Gentlemen of Fortune.