Generatia de fier – Generation Iron (2013) film online subtitrat

Regia: Vlad Yudin
Actori: Michael Jai White, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno, Busta Rhymes
Anul: 2013
Gen: Documentar, Drama, Sport
Durata: 106 minute
IMDB: 7.2

loading...

“Generatia de fier” urmează șapte concurenți de top cum pregatesti pentru slava lui încoronare culturism, concursul anual de Mr. Olympia. Docu lustruit Vlad Yudin va satisface pasionații cu privire la regimurile de formare acești monștri bine-cunoscute “, plus aparitii de astfel de celebritati Crossover Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno si Michael Jai White. Cei cu doar un interes ocazional vor găsi colorat în cazul în care un pic insuficient în departamentul interes uman, cu perspectivă limitată în ceea ce face supușii săi bifați, și rivalitățile ocazionale dintre ele. Pic-a extins cu succes de la deschiderea sa teatral limitată la 20 septembrie, și ar trebui să aibă o carieră lungă în formate de acasă.

Între ele, Phil Heath, Jay Cutler și Ronnie Coleman au câștigat titlul de Mr. Olympia in fiecare an din 1998 Salvează un (Dexter Jackson se înhățat în 2010). La concursul din 2012 în Las Vegas, cel mai apropiat rival odinioară pro baschet Heath speranță este single-panglica-părul Kai Greene, care a crescut de la un fundal foarte dur pentru a deveni un fan favorit flamboaiant. Unele vorbesc gunoi a dus cei doi să înceteze vorbind unul cu altul până la data evenimentului, cu ostilitate reciprocă aparent pe scenă. Există, de asemenea momente aici, atunci când percepem cum unitatea copleșitoare de a fi “cel mai bun dintre cele mai bune” – Generatia de fier, culturism este la fel de departe de a fi un sport de echipă, după cum puteți obține – ia amprenta în ceea ce privește umfla ego, ardere poduri, shortchanging timp de familie , si asa mai departe. Dar “Iron” nu deranja laptelui mult teatru de la problemele astfel un accent personal poate aduce, sau chiar din alte dificultăți de protags “, ca atunci când născut-Republica Dominicana Victor Martinez a pentru a lupta mai deportare din SUA

În schimb, filmul Generatia de fier, cum ar fi supușilor săi, își concentrează atenția aproape în întregime pe formare. Dincolo de o recapitulare istorica scurtă (PIC este dedicat sfârșitul frații Joe și Ben Weider, care a fondat concursul, precum și Intl. Federația Culturistii), nu e mult introspecție în lumea mare BB, cu vedere redus la curent cel mai de sus concurente nivel.