Gardienii galaxiei – Guardians of the Galaxy (2014) Film Online Subtitrat


Regia: James Gunn
Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel
Anul: 2014
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 121 minute
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Gardienii galaxiei – Guardians of the Galaxy

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgește universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce amenință soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, și cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului și posibila amenințare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viață și pe moarte pentru a salva lumea așa cum o știm.

Despre poveste: e buna. Destul de bine inchegata, captivanta, cu lipsurile de riguare, dar care banuiesc ca se vor umple intr-o continuare a cine stie cat de lungi serii, Gardienii Galaxiei. Oricum, in scenariul actual povestea este buna, place si se poate spune ca are de toate: umor, dramatism, suspans, etc.

Despre umor, ca tot se vorbeste pe aici. Nu e vorba de un umor in acel sens de “sa radem”. Este un alt tip de umor provenit din placerea de a viziona filmul. Alteori apar aceste zambete de safisfactie din cauza personajelor care sunt “perfecte”.
Iar acum despre realizare. Mai mare atentie la detalii, si sunt cu duiumul in film, nu cred ca are vreun alt film. Personajele in special sunt realizate incredibil de bine. Sunt de-a dreptul de vis.


Trailer Gardienii galaxiei – Guardians of the Galaxy