Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James Gunn
Actori: Aaron Schwartz, Karen Gillan, Zoe Saldana
An: 2017
Gen: Actiune, SF
IMDB: n/aSinopsis Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2

Personajele principale incearca sa ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie sa se lupte pentru a-si putea intretine familia nou formata. In acest timp ei descopera misterele care inconjoara originea lui Peter Quill.

Imagini din timpul filmărilor lui Guardians of the Galaxy Vol. 2 l-au plasat pe Sylvester Stallone în noile aventuri ale lui Star-Lord, Gamora, Baby Groot şi Rocket Raccoon, însă realizatorii au păstrat tăcerea în legătură cu rolul pe care starul îl va avea în film. Chestionat în această privinţă de Cinemablend.com, James Gunn nu a dorit să dezvăluie partitura lui Stallone, însă a oferit un detaliu incitant legat de importanţa acesteia.

loading...

„Este un rol cheie, foarte important. Nu este unul de amploare. Dar este unul dintre actorii secundari esenţiali, a cărui apariţie va conta foarte mult”, a spus Gunn.

Zvonurile l-au plasat pe Stallone ca „ravanger” în armata lui Yondu în film, însă, indiferent ce rol va avea în film. Pare că va fi declanşatorul unei întorsături majore de situaţie. Stallone a avut anul trecut o partitură remarcabilă în spin-off-ul lui Rocky, Creed. Si nu-i lipsesc din orarul de lucru colaborări viitoare. Una dintre ele este rolul central din Scarpa, un film biografic despre Gregory Scarpa, un fost lider mafiot al clanului Colombo.

Noua grafică a posterului de la Guardians of the Galaxy Vol. 2 scoate la iveală o nouă echipă, cuprinzându-i pe Mantis (Călugăriţa), Nebula şi pe Baby Groot. Dacă există motive de bucurie, la ora actuală, pentru o altă echipă colorată de aventurieri spaţiali, să aruncăm o privire la Guardians of the Galaxy Vol. 2. Deşi nu este vorba de un material din timpul producţiei, este ceva remarcabil cu privire la informaţiile pe care le dă cu privire la viitoarea premieră.