Gangsteri de legenda – Legend (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Brian Helgeland
Scenariu: Brian Helgeland, John Pearson
Actori: Tom Hardy, Emily Browning, Chazz Palminteri, Paul Bettany, Colin Morgan, Tara Fitzgerald, Taron Egerton
Anul: 2015
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Gangsteri de legenda – Legend

Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuți infractori britanici, gemenii Reggie și Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60.

După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi frați încep să-și consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson și colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraș. Celebri și invidiați, aceștia își creează relații printre cei mai influenți londonezi, se lăfăie în bogații și par de neoprit.

Pe de altă parte, Reggie se îndrăgostește de Frances Shea și se căsătorește cu ea, promițându-i că va face doar afaceri legale. Astfel, cumpără și conduce mai multe cluburi de noapte. Însă cum nimic nu durează o veșnicie, imperiul Kray începe să se clatine sub amenințări care apar din toate părțile. Investigația poliției ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie este din ce în ce mai violent și paranoic, cu tendințe distructive care îl conduc la greșeli flagrante.


Trailer Gangsteri de legenda – Legend