Game of Silence (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: David Hudgins
Actori: Joshua Mikel, Maurice Johnson, Scott Christopher Kelly, Chuma Hunter-Gault, Deborah Ayorinde, Gregory Alan Williams
Anul: 2016
Gen: Drama, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Game of Silence SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Trailer Game of Silence (2016)


Sinopsis Game of Silence (2016)

Adaptat de către producător executiv David Hudgins din seria turc traverse inspirate Suskunlar, Joc de stele Silence David Lyons (Revolution) ca Jackson Brooks, un avocat Houston, care, pe tocuri de a adăuga o logodnică frumoasă și de succes la viața sa, este vizitat la de doi prieteni din copilărie, de la vârsta lor natal, mici de Brennan.

După ce nu a mai văzut Jackson în 25 de ani, Gil Harris (Terrierii Michael Raymond-James) si Shawn Cook, (Rescue Me Larenz Tate) arată în biroul său, după un al patrulea prieten, Boots, este arestat pentru atacarea unuia dintre colegi brutal deținuți din Facilitatea Quitman pentru tineret de detenție, unde au petrecut nouă luni după-a rănit o femeie în timpul unei joyride. La Quitman, cei patru prieteni au fost “ca pe niște miei la tăiere,” Jackson ne spune, sub rezerva oricărui număr de forme de abuz în mâinile deținuți și gardieni care au făcut licitarea directore lui Carroll. (Gil, pentru unul, a fost în mod regulat un “invitat special” la “partide” aruncate de gardianul, îl transformă într-un adult cu o înclinație de par de declanșare pentru violență.)

De asemenea in seriale online, în combinația de prieteni este Jessie (Bre Blair), prima iubire a lui Jackson, care acum este cu Gil – iar cel pe care îl protejau dintr-o mamă beat la momentul Joyride copilăriei. Jessie este în întuneric până acum cu privire la “abuzul de Quitman și implicarea prezentă în Boots băieții situație. Cu toate acestea, ea are, de asemenea, un secret, întrevăzut pe scurt într-un ploios, îngroparea-un corp flashback la ea si Jackson ca adultii mai tineri (?) – Dar ei amândoi mint pe ceilalți care nu au mai văzut de zeci de ani.