Game Night (2018) Film Online Subtitrat


Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Actori: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Game Night

loading...

Game Night urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși.

Organizată ca o petrecere tematică ce are ca scop elucidarea misterului unei crime, filme online 2018 Game Night deraiază repede, când, chiar la începutul serii, Brooks, gazda, este brusc pus la pământ, legat și răpit de doi mascați înarmați. Crezând că totul a fost doar o configurație și o parte a experienței lor de joc, grupul celor șase, condus de Max și Annie, își continuă eforturile de a rezolva marele mister.

Totuși, în ceea ce aceștia intră este ceva mult mai periculos și absurd decât par să-și dea seama. Dar, pe măsură ce cei șase jucători competitivi au hotărât să rezolve cazul și să câștige, ei încep să descopere că acest „joc” și Brooks, nu sunt ceea ce par a fi. Pe parcursul unei nopți haotice, prietenii se găsesc din ce în ce mai mult depășiți de evenimente. Fiecare turnură conducând la o altă schimbare neașteptată. Fără reguli in filme online 2018 Game Night, fără puncte de reper și fără nicio idee despre cine sunt toți jucătorii. Acest lucru se poate dovedi a fi cea mai mare distracție pe care au avut-o vreodată.

Warner Bros va lansa acum noua sa joc de comedie „Night Line” pe 2 martie în loc de 14 februarie. Picul se învârte în jurul unui grup de cupluri care sunt prinși într-o noapte foarte reală de joc. Se întâlnesc în mod regulat pentru a juca jocuri, dar această noapte se transformă într-un mister real de crimă.

Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Billy Magnussen, Jesse Plemons. Kylie Bunbury și starul Lamorne Morris.

loading...