Gallows Road (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Producator(i): Bill McAdams Jr.
IMDB: 4.8
Regia: Bill McAdams Jr., Grace McAdams
Actori: Ernie Hudson, Kevin Sorbo, Bill McAdams Jr.


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Gallows Road

Pierderea familiei îl provoacă pe un bărbat să ierte până şi ce este de neiertat. Bob Collins este un tată de familie care îşi iubeşte enorm soţia şi pe cei doi copii. Este fericit deoarece urmează să îşi deschidă un magazin împreună cu fratele său Seth. Însă, doi nelegiuiţi din oraş, Snake Cain şi fratele său Matty plănuiesc să saboteze deschiderea acestui magazin. Tatăl lor este fostul proprietar al afacerii şi nu îşi doresc ca cei doi să continue această afacere. Familia lui Bob este ucisă provocând furia acestuia, este decis să se răzbune cu orice preţ.


Trailer Gallows Road


Review Gallows Road

Cu o viață aparent minunată – o soție frumoasă, doi copii extraordinari. Si o nouă afacere a început cu fratele său – Bob Collins (interpretat de Ernie Hudson). Trăiește cea mai gravă tragedie imaginabil sub forma unei infracțiuni motivate de ură dintr-un cuplu de frați rasiste locale. Rett Terrell, Frank Mosley, care se numesc “Frăția”. Ca răspuns, Bob declară că este “făcut cu Dumnezeu”, și picături în liniște din societate și să se izolează în țară.

Temele filmului includ credință, familie și iertare, de asemenea, în timp ce se ocupă cu profundă durere, furie, rasism, răzbunare, alcoolismul, și drept. De asemenea, ne amintește că fiecare dintre noi are provocări în viață, și în mod periodic avem nevoie de sprijin sau asistență. Poate că e fetița cu buza divizat, sau soția, al cărei soț bea prea mult, sau chiar tânărul punk furios care nu dispune de un model adecvat rol.

Mesajele și abordarea sunt admirabile, deși scenele featuring a Ernie Hudson sunt în mod clar un pas mai presus de toate celelalte. Ochii lui expresivi ascund nimic, și transformarea lui de fericit tată / soț la om rupt oferă un seminar cu privire la actorie bine.