Gabriel (2007) film online subtitrat

Regia: Shane Abbess
Actori: Andy Whitfield, Dwaine Stevenson, Samantha Noble, Erika Heynatz, Matt Hylton Todd
Anul: 2007
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Durata: 114 minute
IMDB: 5.7

loading...

De la începutul timpului, rai și iad au luptat peste purgatoriu și sufletele prinse în interiorul acestuia. Fiecare parte a trimis șapte luptători: Arhangheli din cer, îngerii căzuți din iad. Ei trebuie să își asume forma umana pentru a intra purgatoriu. Hell a atins control, transformarea purgatoriu într-un oraș întunecat, indispus. Ultima arhanghel Gabriel (Andy Whitfield), eforturile de a descoperi ceea ce a devenit de camarazii săi și pentru a restabili Lumina.

La Gabriel intrarea purgatoriu, patru din șapte Fallen-Sammael (Dwaine Stevenson), Asmodeus (Michael Piccirilli), Balan (Brendan Clearkin), și Baliel-aduna și Sammael ucide un Baliel nesupus, reducând astfel numărul Fallen de la șapte la șase. Între timp, Gabriel vizitează apartament Arhanghelul Mihail, a găsi abandonat. El găsește o notă de la Michael în apartament, spunând cât de greu este să rămână pur în purgatoriu. În timp ce mersul pe jos prin oraș, Gabriel primește o viziune cu privire la locul de tovarășul Uriel (Harry Pavlidis). Cu toate acestea, liderul căzut, Sammael, simte prezența lui Gabriel și trimite Fallen Molloch (Goran D. Kleut) să-l omoare. Gabriel luptă și ucide Molloch, apoi trece la periferia orașului. El găsește o Uriel ciufulit și alcoolică ascunde într-un autobuz consultare. El explică faptul că Arhanghelii toate asumat formă umană și a devenit obiectul dorințelor umane și sentimentele pe care le-a slăbit.

Tăiați de la puterea lor, au fost în cele din urmă Arhangheli uzat și prada a căzut la Fallen care prosperat și a devenit mai puternică cu cât au stat în Purgatoriu. El descoperă că Gabriel aceasta este ceea ce a condus la căderea Arhanghelilor trimis înaintea lui. Uriel avertizează Gabriel că, dacă mor în purgatoriu sufletele lor vor muri de asemenea, ele dispar complet. Pentru a încuraja și aminti Uriel a identității sale, Gabriel mortal răni Uriel, convingându-Uriel să se vindece. Deși cu siguranță conștienți de prezența lui Gabriel, Sammael comandă Fallen să aștepte înainte de a lua orice acțiune împotriva lui Gabriel, deși acestea ar putea învinge Gabriel; Sammael amenință the Fallen în cazul în care face nimic pentru Gabriel.