Gabbar is Back (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama, Indiene
Scenariu: A.R. Murugadoss , Rajat Arora
IMDB: 7.3
Regizor(i): Radha Krishna Jagarlamudi
Actori: Akshay Kumar, Shruti Haasan, Sunil Grover

Există un justițiar în libertate care îi place picaj pe murdar și corupt și punerea în centrul atenției pe ele. Că, într-o singură linie subțire, este teren de târziu Akshay Kumar “Gabbar este Înapoi”, in care joaca si asa cum o din zilele din urmă Gabbar, Good Guy Bad Cine este în afara de a stabili sistem. Fiind “eroul” unui astfel de întreprindere oferă Akshay are spațiu să facă tot ce a făcut înainte, și nu un lucru nou. El pumni și lovituri și pummels și hohote, de fațadă un nume care este o intoarcere la una dintre cele mai durabile răi Bollywood lui. Există mai multe: el blochează o ușă, se întoarce și wades în ticăloși din Gabbar is Back. Acum unde vedem că o înainte?

Problema cu acest remake al unui de actiune Tamil este problema cea mai astfel de produse sunt asaltat cu: aceeași ciudat aromă pierdut-in-de transport care nu transferă, băieți răi mustață care arata ca si cum le-am arătat de la un set diferit, o doamnă de conducere care apare pentru Comic Relief, și dialogurile pronunțată în decibeli care amenință să deterioreze timpane. Singura diferență că Akshay Kumar din filmul Gabbar is Back, oferă este o schimbare in coafura-ondulat, plin. În rest, se duce despre repatriate stimulează scenariu prost, fără sens la fel de mult ca el poate, de executare a actelor îndoielnice cu un comentariu aruncat-off: “dar Gabbar este un criminal!” La care noi ar trebui să spunem, nu, nu, de Bineînțeles că nu, Gabbar este o persoană amendă amendă condus la aceste lungimi, din cauza `circumstanțe”, complet `filmi” stil.

loading...

Ei bine in Gabbar is Back, asta schtick primit rece. Și vechi. Deci are omul de conducere, a cărei vârstă apare în mod clar, în special atunci când el trebuie să romantism cineva ca tineri ca Shruti Haasan, ale cărui pletele colorate sunt mult mai mult decât emoting ei eye-catching. Într-un cameo mic, Kareena Kapoor arată cum să facă necesară jiggle-wiggle: tot ce sa făcut fără probleme practicat, acolo un minut, a trecut la următorul. Și este aceasta ceea ce Chitrangada Singh a venit la- acest rânced de luare WinCE numărul articolului bump-și-pisa?

Sprijinirea acte Jaideep Ahlawat (polițist în picioare făcut de pas și a reduce ochii minus impact) și Sunil Grover (Constable-care-a-mai-creierul-decat-sa-superiorii) obține ceva timp de ecran, care este mai mult decât vă pot spune pentru cele mai multe starrers Akshay. Dar în ciuda acestui fapt “partajare”, “Gabbar Este Înapoi” apare limitări severe în jurul, de stoarsa-out Sud -‘masala’-gen, și de stele încă agățându pe aceste vehicule, care primește nici o șansă de a pune în partea sa din orice sclipirea el este capabil in filme indiene Gabbar is Back.