G.I. Joe Ascensiunea Cobrei – G.I. Joe The Rise of Cobra (2009) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: Stuart Beattie , David Elliot
IMDB Rating: 5,8
Regizor(i): Stephen Sommers
Actori: Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans

loading...

“G.I. Joe Ascensiunea Cobrei” este un film de 118 de minute de animație cu secvențe care implică fețele și alte părți ale corpului de ființe umane. Este sigur de a fi bucurat de cei a căror apreciere film G.I. Joe Ascensiunea Cobrei este definită prin capacitatea de a discerne că imaginile în mișcare și sunet sunt folosite pentru a descrie violența. Cu toate acestea, este mai bine decât “Transformers: Revenge of the Fallen”. Filmul G.I. Joe Ascensiunea Cobrei este inspirat de celebrul linie Hasbro de figurine din plastic. Eroii nu mai sunt exclusiv americani, dar o forță multi-națională grevă elită din multe națiuni, care prevede Paramount posibilitatea de a da de facturare de top pentru un actor pe nume Adewale Akinnuoye-Agbaje. Și când te gândești că a fost o vreme când Maurice Micklewhite nu a fost considerată un nume bun pentru un star. În cele din urmă Hollywood permite actorilor să aibă numele lor reale.

Joes, așa cum sunt numite, sunt necesare pentru a contracara “nanomites,” o armă secretă care mănâncă pe poporul și clădiri și alte chestii. Această armă a fost inventat de om de știință răul desfigurat numit McCullen (Christopher Eccleston), care a fura înapoi de la oamenii pe care a vândut-o la, și intenționează să-l folosească pentru a cuceri lumea. De ce este atât de McCullen enervat? Clanul lui scoțian a fost insultat cu secole în urmă. Aceste Scoțiană.

Planurile sale de cucerire nu sunt sofisticate. El lansează patru nano-rachete de la capitole din lume. Două dintre ele sunt Moscova și Washington. A treia este distrus, iar dacă nu mă înșel patra este uitat de intriga și este încă acolo pe undeva. Dar asta e un fel de detaliu am tendința de a obține greșit, pentru că asta e mult mai distractiv ca obtinerea-l drept. Cât de repede sunt aceste rachete? Ei rachetă în spațiu și zoom cu picioarele pe pamant. Un Joe nume Ripcord (Marlon Wayans) commandeers avion racheta inamicului și, chiar dacă a mai văzut-o înainte, zboară atât de bine ca el capturile de până la rachete Moscova și distruge-l, și apoi se întoarce și zboară la jumătatea drumului de pe glob să-și alunge cu rachete condus de Washington. El folosește comenzi verbale pentru a trage aer-aer armele, după un tip pe nume Joe Scarlett (Rachel Nichols) intuiește că McCullen-ar fi programat avionul său de a răspunde la Celtic, care, din fericire, ea se întâmplă să vorbească.

Aceste detalii complot nu sunt dezvoltate la mare adancime, deoarece filmul G.I. Joe Ascensiunea Cobrei este preocupată de asigurarea de perete la perete efecte speciale generate pe computer de neînțeles. Ar trebui să fi fost transportă un pic clicker de a păstra numărul de, dar eu cred că regizorul Stephen Sommers are mai multe explozii în filmul G.I. Joe Ascensiunea Cobrei său decât Michael Bay a avut în “Transformers 2” doar luna trecută. Recorduri mondiale nu dureaza mult in aceste zile. Ce este Cobra? Ce naționalitate sunt liderii ei, altele decât scoțian? Ce va câștiga prin distrugerea capitole lumii? Cititor, nu știu. Chiar președintele SUA (Jonathan Pryce) întreabă neîncrezător, “Nu au nici cereri?” Rolul său este de altfel limitată de a fi informat cu privire la Joes.