Furtună Extremă – The Finest Hours (2016) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Istorice
Scenariu: Scott Silver , Paul Tamasy
IMDB: 7.0
Regizor(i): Craig Gillespie
Actori: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

In filmul Furtună Extremă – The Finest Hours suntem in 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinși în interiorul pupei ce s-ascufundat rapid. În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să inspire oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supraviețui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

Între timp in filmul Furtună Extremă – The Finest Hours, după ce vestea dezastrului ajunge la stația US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofițerul Daniel Cluff (Eric Bana) dispune o operațiune îndrăzneață de a salva oamenii de pe mare. În ciuda neșansei copleșitoare, patru bărbați, conduși de Căpitanul Bernie Webber (Chris Pine) de la Paza de Coastă, pornesc într-o barcă de salvare din lemn, cu un motor prost echipat și puține unelte de navigație, să se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri înălțime și vânt cu forța unui uragan.

“Furtună Extremă – The Finest Hours” bâjbâie un pic mai devreme pe măsură ce merge despre crearea situației sale. Există un prolog extins trasarea curtare lui Bernie și operatorul de telefonie Miriam (Holliday Grainger), care este menit, probabil, pentru a da o rezonanță emoțională în plus, dar nu adaugă mult în proces. Devine chiar mai frustrant mai târziu, când povestea continuă de tăiere înapoi de la efortul de salvare la scenele de Miriam frământă din nou pe uscat. O altă problemă este modul în care filmul Furtună Extremă – The Finest Hours aruncă o mulțime de terminologie nautice inexplicabile la telespectatori, cu toate că povestea în sine este suficient pentru a permite oamenilor de bază să urmeze de-a lungul destul de ușor, digul de baraj de jargon poate arunca unele pentru o buclă de la început. Caracterul comandant este, de asemenea, pictat în termeni confuze, niciodată nu este sigur dacă el este un Martinet, un idiot sau, ca un nou venit în zonă, prea familiarizat cu zona pentru a înțelege pericolele el le trimite oamenii lui în.