Furtuna electrică – Ghost Storm (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Paul Ziller
Actori: Kacey Rohl, Cindy Busby, Andrew Dunbar, Carlos Bernard, Crystal Allen, Brett Dier
Anul: 2011
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 3.6

Pe o insulă mică, patru adolescenți se joacă într-un cimitir, dar decid să facă asta în mijlocul unei masive furtuni cu fulgere. Dintr-odată un fulger lovește o piatră funerară care se crapă în două, provocând o fisură în pământ. Piatra are legătură cu un eveniment tragic din trecutul insulei atunci când un preot rebel a condus mai mulți oameni într-un ritual de sinucidere în masă. Înainte ca tinerii să plece, unul din grup, Will, decide să se ușureze pe piatra distrusă. În același timp o ceață ciudată se ridică din pământ și îl atacă, transformându-l rapid în cadavru. În timp ce șeful poliției Hal investighează incidentul, unul dintre oamenii lui cade pradă ceții. Hal trebuie să facă echipă cu soția lui, Ashley, de care s-a separat, pentru a se lupta cu ceața agresivă care pare hotărâtă să ia viețile tuturor locuitorilor din oraș unul câte unul.

loading...

Fantomă Stormis o face pentru film Ghost Storm de groază de la televiziune scriitor prolific și regizorul Paul Ziller. Pentru cea mai mare parte acest tip de film este sa întâlnit cu batjocura si judecata imediat negativ înainte de vizionarea de filme de televiziune ca sunt, în general, limitată de buget și, de asemenea, de ceea ce pot arăta. Ocazional un exemplu interesant va strecura prin deși, dar este Ghost Storm filmul? La început avem patru adolescenți încurcați într-un cimitir, în mod evident adolescenti place să facă. Oricum, dupa ce a jucat farse pe fiecare alte Daisy (Cindy Busby) ființe la anvelope de totul și vrea să plece doar ca o furtună începe să amenințe. Aproape imediat un fulger loveste un memorial piatră și fisuri-o în două, deschiderea o fisură în pământ. Memorial în cauză se referă la un eveniment tragic în trecut acest orășel când un preot necinstiți condus mulți oameni într-o sinucidere în masă, ceva care a devenit o legendă locală in Ghost Storm.

Înainte de a părăsi unul din grup va (Andrew Dunbar) decide să se diminua pe memorial rupt. Ca el face acest lucru o ceață ciudat Animorphic se ridica de la fisura și atacurilor, imediat l de cotitură la o exfoliere, cadavru decăzut. Ca investigheaza șeful poliției Hal (24 Carlos Bernard) unul dintre adjuncții săi cade fault de ceață și el trebuie să echipa cu soția sa înstrăinat Ashley (Crystal Allen) pentru a lupta ceața agresiv care pare intenția de suge Lifeforce din toate orașului locuitori.

Primul lucru de spus despre fantomă Town este că există o idee foarte bună în centrul său. Am găsit actul de deschidere interesant care ma făcut curios cum ar dezvolta povestea. Cu groază că este incredibil de dificil de a veni cu ceva nou si original, astfel de credit trebuie să se acorde în cazul în care, datorită acestuia. Problema este însă că, după ce a primit această idee, povestea Ghost Storm a fugit repede de abur și nu oferă pe promisiunea de deschidere ea lui.

Ar fi corect să spunem că, în ansamblu care acționează este un standard destul de bun. Majoritatea exprimate sunt destul de experimentat și se ocupe de script-ul destul de bine, chiar și atunci când alunecă în clișeu și devine un pic absurd. Direcția este acceptabil dacă oarecum de-a-numerele si ar fi avar să fie de peste critice, având în vedere constrângerile bugetare evidente. Iscusința în film Ghost Storm, deși este în primul rând în jurul centralizat efecte speciale. Utilizarea de ceață ca agresorul principal, deși fulgere și supratensiuni electrice joace un rol, înseamnă că efectele în timp ce uneori un pic nesigur devenit, în general, sunt credibile și realiste. Există chiar și o câteva momente de șoc rezonabile care implică sânge, deși acestea ar fi putut fi ridicat dintr-un film diferit dat totul ca acestea nu se referă la atacurile bazate pe ceață.

Un domeniu care nu prea funcționează, deși este decese, și există o mulțime de decese. După atacul inițial a făcut ca victima unei uscat cadavru tot următoare locuitori ghinionul să fie prins de ceață fără milă par sa explodeze la impact într-o mizerie de praf; Într-o scenă ușor comic chiar lăsând în urmă o pereche de pantofi sub un morman de cenușă gri. Ce este acest lucru nu este ia oricare dintre tensiunea și ne speriau, care a fost construit și este mai asemănător cu un de actiune de rutina decât un film Ghost Storm de groază suspans.

La cel mai bine este Ghost Storm este o oroare supranatural rezonabil și interesant, cu performanțe decente și efecte acceptabil care v-ar amuza din când în când. În cel mai rău este un hocus,-cliseu culpabilitate, a făcut pentru televison, groază-wannabe, care oferă nu sperie și este pur și simplu un script reciclat plin de piese set furate din filme Ghost Storm precum The ceata si filmele Amityville. Nu aș recomanda face nici un efort deosebit de a căuta fantoma Storm dar a apărut pe programul de televiziune într-o zi ploioasă, atunci este în valoare de o privire.