The Angriest Man in Brooklyn – Furiosul din Brooklyn (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Daniel Taplitz, Assi Dayan
IMDB: 5,3
Regia: Phil Alden Robinson
Actori: Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage

loading...

Henry Altmann (Robin Williams) este blocat în trafic în timp ce Brooklyn în drum spre o programare la doctor. Mașina lui este brusc lovit de un taxi, care îi propulsează într-o furie pe care le declanșează pe șoferul de taxi. Henry Furiosul din Brooklyn se duce la spital Brooklyn, unde Dr. Sharon Gill (Mila Kunis) acoperă pentru medicul său obișnuit, cu care ea are o aventură. După examinarea scaneaza a creierului său, Sharon informează Henry că are un anevrism cerebral și perspectivele lui este rău. Henry erupe, aruncând insulte la Sharon și cer ca ea-i spună cât timp el trebuie să trăiască. Ea încearcă să se eschiva intrebarea, dar Henry este persistent. Panică, Sharon îi spune că el va muri în nouăzeci de minute. Henry paraseste spitalul intr-o furie.
Sharon discuții cu un alt medic și realizează consecințele acțiunilor sale; ea va fi cu siguranță concediat și pierde licența ei. Sharon rezolvă pentru a găsi Henry și să-l pună în îngrijire imediată. Henry Furiosul din Brooklyn ajunge la firma de dreptul familiei de Altmann, și furtuni într-o întâlnire între fratele său Aaron (Peter Dinklage) și mai mulți clienți mai vechi. El întreabă ce un client ipotetic cu doar nouăzeci minute pentru a trăi ar trebui să facă, ei răspund că clientul ar trebui să facă dragoste cu ultima sa soție o dată. Henry decide apoi pentru a rula acasă pentru a vedea soția sa înstrăinat, Bette (Melissa Leo), doar pentru a găsi că ea are o aventură cu vecinul lor. Între timp, Sharon învață cazul lui Henry este suficient de gravă, care ar putea potential muri in orice moment.
Sharon ajunge la biroul lui Henry Furiosul din Brooklyn, în cazul în care ea spune Aaron diagnosticul fratelui său. Aaron îi spune că Henry a fost odată un fel, om fericit, dar a devenit amărât după moartea fiului său, Peter, cu doi ani înainte. Între timp, Henry Furiosul din Brooklyn face mai multe opriri in incercarea sa de răscumpărare, inclusiv încercarea de a contacta pe fiul său supraviețuitor, Tommy. Henry dezaproba alegerea fiului său de a deveni un dansator profesionist, creând o ruptură între ele. El face o înregistrare în care el spune Tommy îl iubește, dar zboară într-o furie jumătatea și trece afară.