Furioşi şi iuţi – Badges of Fury (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, Mister
Producator(i): Tan Cheung
IMDB: 4.6
Regia: Tsz Ming Wong
Actori: Jet Li, Zhang Wen, Shishi Liu

loading...

Ca un vehicul pentru Jet Li și creșterea thesp chinez Wen Zhang să-și arate, respectiv fu kung și comedie cotlete lor, “Furioşi şi iuţi” trece restrictiv repliere ca prostie timp-killer, souped cu o acțiune conceput wackily. -Continent produs, dar regizat de Hong Kong debutantul Wong Tsz-ming, filmul – asociere Li Wen și ca ciorovăială polițiști cracare un caz de crimă în serie – de-a lungul coastelor de pe glumele de prost gust și, cu mai multe camee stea cireasa de pe acest tort unnourishing. Pic a deschis puternic pe plan intern înainte de a fi umbrite de “Omul de oțel”, și ar trebui să aibă picioare auxiliare de pe piețele de gen.

“Furioşi şi iuţi” este dotat cu toate capcanele unui film tipic lansat într-o perioadă de vacanță chinez: o amestecătură incoerent de genuri și parodii de film care conțin zeci de stele din camee-clipire și-veți avea-miss-’em. Produs de Beijing Enlight Pictures, compania care a lansat cel mai mare hit internă a Chinei, “Lost in Thailanda”, filmul poate fi dominată de stele continent, dar stilul și sensibilitate de sunt informate de către “80 Hong Kong kitsch și un fel de cap-zgarieturi “umor 90 influențată de HK multihyphenate Stephen Chow. Curios, cu toate acestea, nici setarea nici direcția de arta pare conștient retro.

Li și Wen (“Călătorie spre Vest: cucerirea Demonii”, “Dragostea nu este oarbă”) au unit fortele pentru de două ori înainte de a efectului de sărbătoare, în primul rând ca un duo tată-și-autist-fiu “Ocean Heaven” (2010) , apoi ca un demon-uciderea budist călugăr și discipolul său Daffy în “Vrăjitorul și Snake albă” (2011). Aici, Li joaca Huang Feihong, un detectiv experimentat, cu creierul și Brawn, și un omagiu adus rolul același nume în Tsui Hark lui “Once Upon a Time in China”, seria. Wen este Wang Bu’er, un polițist izbindu care suferă de iluzii de geniu. Sunt dispusă de ofițer superior Angela Chan (Michelle Chen, “You Are Apple a My Eye”) pentru a rezolva serie “Crimele zâmbet,” numit astfel pentru ca victimele sunt toate găsite cu zâmbete pe fețele lor misterioase.