Furia titanilor – Wrath of the Titans (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Dan Mazeau, David Johnson
IMDB: 5.8
Regia: Jonathan Liebesman
Actori: Sam Worthington, Liam Neeson, Rosamund Pike


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Furia titanilor – Wrath of the Titans

A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viață liniștită de pescar și să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremație se dezlănțuie între zei și titani. După ce ultimii, conduși de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades și Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos. Perseu nu-și mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp…

„Furia Titanilor” este un film de aventuri, în cel mai bun caz, a cărui eroi principali sunt inspiraţi de personaje din Mitologia Greacă. Exceptând personajele, care au existat şi sunt pomenite în mitologie. Cam tot ce se întâmplă pe ecran este pură ficţiune şi se pare că scopul principal al peliculei este de a scoate în evidenţă foarte reuşitele efecte speciale.

În primul rând, şi evident o greşeală colosală, este titlul filmului, care tradus corect, spre deosebire de „Războiul Stelelor”. Care în engleză era „Star Wars” adică „Războaiele Stelei”. Aici greşeala porneşte de la titlul în limba engleză. Iar aceasta este de la faptul că pelicula se intitulează „Furia Titanilor”. In traducere corectă, în film apărând un singur titan furios, Cronos (by himself). Corect fiind ca titlul să fi fost: „Wrath of the Titan”.

Ca scenariu şi idee, aici se lasă foarte mult de dorit, părerea mea fiind că s-a risipit un subiect bun printr-o realizare mediocră. Dacă este doar să ne gândim la ideile principale ale peliculei acestea sunt puerile. Una dintre ele, cea care stă de fapt la baza filmului, este că Zeus, ţinut prizonier Tartan, este salvate de Perseus cu această ocazie salvând şi lumea.


Trailer Furia titanilor – Wrath of the Titans