Frozen Fever (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Animatie, Aventura
Producator(i): Chris Buck, Jennifer Lee
IMDB: 7.0
Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
Actori: Josh Gad, Jonathan Groff, Kristen Bell, Idina Menzel, Chris Williams

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

După performanța câștigătoare de aur-medalie, bate mondială, aici vine tura victoria. Congelate Febra, noul scurt screening-ul de animație în cinematografe înainte de live-action Cenusaresei remake Disney, oferă fanii congelate exact ceea ce doresc – și, foarte deliberat, nimic mai mult decât atât, pentru moment, cel puțin in Frozen Fever.

Piesa centrală din Frozen Fever este de a face Astăzi o zi perfectă, cântec nou o tuberculoză aliat ușor de reținut de scriitorii Let It Go, cantate de Idina Menzel zăpadă-regina Elsa ca ea aranjează festivitățile pentru ziua de nastere sora ei Anna (Kristen Bell). Elsa este lupta vitejește o infectie virala – “o raceala nu ma deranjat oricum,” ea triluri, într-o linie care va da părinților peste tot flashback-gât umezirii sa rivalizeze Martin Sheen în prologul Apocalypse Now. Dar presiunile de-tort decorare și prezent ascunderea sunt luați de taxare a acestora, iar atunci când ea stranuta, frumos concepute, infricosatoare-drăguț mic de zăpadă creaturi, ca si verii arctice ale spiritelor de copac în Princess Mononoke, pop în existență în jurul capului.

loading...

Cântecul din Frozen Fever, în sine pare destinata sa fie la fel de mult de o zi de naștere discontinue parte ca rochiile din poliester-gheață albastru și mușchi verde, care au fost zboară din Disney Magazine la nivel mondial din noiembrie anul trecut. “Pentru tot ceea ce sunt pentru mine și tot ce am trecut,” Elsa cântă “Fac astăzi o zi perfectă pentru tine.” Este un produs de cofetărie-smacking buze, pudrate cu zahăr pudră pură și sugerează că Kristen compozitorilor Anderson-Lopez si Robert Lopez sunt capabile de a veni cu ceva special pentru viitoarea caracteristica de lungime continuare congelate.

Pe măsură ce cântecul progresează in Frozen Fever, Elsa și Anna revizita scene din triumful lor anterioare – care cade pe langa picturile din galeriile Arendelle ale Castelului, se clătina pe balconul ceasului astronomic, unde Anna și Hans crooned Dragostea este o ușă deschisă, sărind peste jos acum legendarul ” de ce au o sala de bal, fără bile “hol. Există camee de Olaf snowman, Sven reni, și negustor de stejar unul sau doi inși. Cele mai multe dintre lucrurile care au făcut congelate congelate sunt văzute, întrevăzut, sau se face referire: doar costumele sunt complet noi, magicked cu un foșnet elegant al degetelor lui Elsa.

Pentru că congelate Febra este conținut să se odihnească în mod diferit pe și să reînvie glorii din trecut, nu există nici o indicație în cazul în care congelate 2 poate fi condusă alta decât o reiterare zelos al generalului “yay Sisterhood” temă din filme online Frozen Fever. Văzând Elsa și Anna a reunit timp de opt minute este un tratament pentru fanii, scos cu nici un pic panaș, și cu un câștig surprinzător de emoționant, în care rolurile sora mai în vârstă și mai tineri sunt inversate momentan și cutely. Dar, pentru a susține o a doua caracteristică, suspectați că vor trebui să fie separate din nou, iar relația lor a pus la încercare.