Frozen (2013) Film Dublat Online

Titlu Romania: Regatul de gheață
Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Producator(i): Jennifer Lee, Chris Buck
IMDB: 7.6
Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
Actori: Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Animatia Regatul de gheaţă – Frozen, 3-D aventură vrea să însufleți și submina convențiile de filme printesa Disney tipice în timp ce în același timp rămânând fideli capcanele lor estetice pentru potentialul maxim merchandising. Ea încurajează femeile tinere să sprijine și să rămână loiali unul altuia-un mesaj crucial atunci când fetele medii par atât de răspândită, atât timp cât unele pețitori potențiale Hunky și creaturi adorabil, înțelepți-cracare, de asemenea, sunt în jur de a le finaliza. Totul pare atât de cinic, aceasta încercare de a agita lucrurile, fără a agita-le prea mult. “Frozen” doar se întâmplă să fi atingerea teatre ca Ziua Recunostintei si sezonul de cumpărături de vacanță sosesc. Posibilitatile de marketing sunt uluitor minte. Și în tradiția superior “Frumoasa și Bestia” și “The Little Mermaid”, cu siguranță “Frozen: The Musical” va fi condus la etapa Broadway în curând. Piesele Regatul de gheaţă – Frozen – care sunt plin de viață și amuzant, dacă nu chiar instant hit-sunt deja în vigoare.

Fetițe va place absolut in animatia Regatul de gheaţă – Frozen, totuși. Atât de mult este de netăgăduit. Și filmul de co-directori Chris Buck (“Up Surf lui”) și Jennifer Lee nu este niciodată mai mică de superba pentru a viziona. Un maiestuos castel de gheață vârf de munte este deosebit de rafinat-strălucitoare și detaliată și tactile, mai ales ca pronunțată în 3-D. Dar mai întâi trebuie să asistăm la backstory torturat de printese ale filmului – nu unul, ci două dintre ele. Script-ul de la “A-Wreck Ralph” co-scenaristul Lee, inspirat de povestea lui Hans Christian Andersen “Crăiasa zăpezilor”, are o multime de atingeri obraznice, contemporane, dar este ferm și în condiții de siguranță înrădăcinate în tradițiile scandinave basm.

loading...

Când au fost fete tinere in Regatul de gheaţă – Frozen, surori Anna și Elsa au fost playmates bucurie și prieteni nedespărțiți. Dar special de putere-o capacitatea de Elsa de a transforma ceva de gheață și zăpadă într-o clipă la ea degetele-se întoarce la ea bântuie atunci când ea zaps accidental sora ei. (Nu este spre deosebire de telekinezie în “Carrie”, Elsa dezlănțuie din greșeală puterea în momentele de emoție sporită.) Un rege troll magic vindecă Anna și șterge evenimentul din memoria ei, dar relatie surori “, prejudiciul se face.

Părinții lui Elsa ei încuie și închide castelul in animatia dublata Regatul de gheaţă – Frozen, care devastează Anna mai tineri. (Din mai multe melodii de la “Avenue Q” și “Cartea lui Mormon” compozitor Robert Lopez si sotia sa, Kristen Anderson-Lopez, The nostalgic “Vrei a construi un om de zapada?” Este de departe cel mai pregnant.) Dar odată ce ajunge la adolescenta si este rândul Elsa de a prelua tronul la varsta de 18 ani, cei doi experimenta o reuniune ciudat. Plin de viață, ciudate Ana (în prezent și-a exprimat de către un simpatic Kristen Bell) este un pic nervos, dar nespus de mult pentru a vedea pe sora ei. Rezervate și reticente Elsa (Broadway veteran Idina Menzel) rămâne distant, și cu mâinile înmănușate speranțe nu să înghețe nimic și dezvăluie adevărata ei de sine pe zi încoronare. Dar un run-in, cu un, vizitarea prinț amoros (Santino Fontana), care stabilește ochii pe Anna declanșează furia Elsa lui, și ea aruncă din greșeală însorită împărăția, idilic în iarnă perpetuă.

Amețit și fricos in Regatul de gheaţă – Frozen, Elsa cratime departe într-un acces de auto-impuse exil – care slăbește în mod semnificativ “Frozen”, deoarece ea este figura cea mai complicată și convingătoare filmului. În drum spre cel mai înalt munte ea poate găsi, centuri Elsa din balada putere “Let It Go”, versiunea ei de “Eu Sunt Femeie.” Această declarație de independență în creștere este motivul pentru care doriți un interpret de Menzel a calibru în acest rol, si este a evidenția muzical al filmului. (Transformare ei sclipitor fizic de la prim prințesă la Regatul de gheaţă – Frozen face ei semene cu un gospodină adevărată de un anumit fel, cu toate acestea.)