Frizeria – Barbershop (2002) Film Online Subtitrat

Regia: Tim Story
Actori: Ice Cube, Cedric the Entertainer, Eve
An: 2002
Genuri: Comedie, Drama
IMDB: 6.3
Durata: 102 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Pregatiti-va pentru o poveste minunata despre o frizerie din Chicago, unde umorul ascutit ca un brici este intotdeauna la moda! Cu o distributie in care apar cele mai mari staruri ale momentului, inclusiv Ice Cube si Eve (la debutul ei in cinema), Frizeria este un film frumos despre incercarile vietii (New York Daily News), dar in acelasi timp si extrem de amuzant. Calvin (Ice Cube) viseaza sa devina un mare afacerist, insa in planurile sale nu intra si preluarea frizeriei familiei sale. Insa atunci cand, fara a sta mult pe ganduri, vinde frizeria unui camatar, Calvin descopera curand cat de importanta este aceasta pentru el, dar si cat de departe va ajunge pentru a o recapata!

Bănuiala mea este că majoritatea femeilor nu vorbesc în acest fel, în cele mai multe saloane. Stiu? Nu, pentru că nu am mai fost într-un salon de înfrumusețare. Dar acum vine “Barbershop” pentru a argumenta întrebarea de partea masculină. Filmul are loc pe parcursul unei zile lungi în frizeria de la Chicago South Side, în cazul în care șapte frizeri (șase bărbați, o femeie, șase negri, unul alb), om scaune. Judecând după acest film, conversație variază mult dincolo de sex, dar nu este însuflețit de mai sus discuțiile de pradă: cine are, cine are nevoie de ea, cine vrea. Dar, sexul ca un subiect general ar fi mult prea limitativ pentru această mulțime, iar filmul joacă ca un talk-show în cazul în care toată lumea este gazda.

Barbershop este deținută de Calvin (Ice Cube), care a moștenit-o de la tatăl său. Ea prin răzuirea, dar nu se alimentează cu foamea lui pentru lucruri mai mari – ca un studio de înregistrare, de exemplu, (el visează discuri de platina de la subsol care emit). Într-o zi, nestire, el vinde magazinul de 20.000 $ pentru Lester cămătar (Keith David), care promite cuvântul “frizeria” va fi permanent pe magazin, dar are în mod privat în minte un club gentleman cu același nume.