Frizeria 2 – Barbershop 2 (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Kevin Rodney Sullivan
Actori: Ice Cube, Cedric the Entertainer, Eve
An: 2004
Genuri: Comedie, Drama
IMDB: 5.7
Durata: 106 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Rodney Sullivan regizeaza urmarea unei comedii urbane de succes: Frizeria 2 – Barbershop 2. Intreaga gasca: Eddie, Jimmy, Terri (rapper-ul Eve), Isaac, Ricky si Dinka se afla tot acolo, in vechea frizerie din sudul orasului Chicago. Proprietarul Calvin Palmer (Ice Cube) incearca sa tina afacerea de familie pe linia de plutire ca sa poata, intr-o zi, sa i-o transmita ca mostenire fiului sau. Totusi, indragita frizerie de cartier e amenintata de un lant de saloane de coafura pe nume Nappy Cuts. De data aceasta, vechilor prieteni li se alatura Gina (Queen Latifah), de la cosmetica de alaturi.

Frizeria 2 – Barbershop 2 face tot ceea ce un bun sequel comic ar trebui sa faca – aduce impreuna personaje de care ti-era dor si recreeaza atmosfera. Si acesta, ca si primul, e o placere de urmarit, pentru ca are afro-americani coexistand intr-un climat cald si pentru ca refuza sa lase din stransoare personajele, facandu-le sa aiba un comportament complet veridic.

Acest lucru ar fi dezastru pentru Calvin (Ice Cube), a cărui funcționare nu este un singur mindedly dedicat profit. Dacă ar fi fost, de ce ar da un scaun prețuită lui Eddie (Cedric), care cu greu pare vreodată să taie orice fir de par? Noi învățăm răspunsul la acest mister, în cursul acestui film, împreună cu un pic de fond lui Eddie: îl vedem într-un flashback, protejând magazinul de la insurgenții și câștigarea recunoștința pe tot parcursul vieții tatălui lui Calvin.

Chiar și atunci, Eddie era pe partea conservatoare, și din nou în acest film el oferă riffuri sale de marcă împotriva icoanelor afro-american. Cu toate că alții în magazinul cringed când au aflat D.C. Sniper a fost negru, pentru Eddie contrarian că e ceva să fie mândru de: “. El e Jackie Robinson al crimei” Din păcate, lui Eddie I-Nu pot-crede-El-Said-Respectivul act, care a lucrat atât de bine în original “Barbershop”, pare un pic și obligatoriu formală de data aceasta, și este adesea greu de înțeles ce Cedric spune; un pic de lucru în post-producție ar putea fi clarificat dialogul său și a permis să aterizeze cu Maxime mai mult impact.