Freezer (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Tom Doganoglu, Shane Weisfeld
IMDB: 5.2
Regia: Mikael Salomon
Actori: Dylan McDermott, Peter Facinelli

loading...

Robert este un om obișnuit, care se confruntă cu circumstanțe extraordinare in filmul Freezer. El este blocat într-un congelator al unor huligani ruși care cred că le datorează 8 milioane de dolari. Robert descoperă curând că nu este singur în congelator. Sam, un străin, este, de asemenea, blocat cu el, și amandoi incep lupta pentru a supraviețui frigului și forțelor care sunt împotriva lor.

După ce a constatat saci pentru a încheia picioarele goale in Freezer, Robert încearcă să păstreze temperatura corpului sale prin exercitarea. În timp ce rulează în jurul valorii de cameră, el bate pe niste cutii dezvăluind un detectiv grav rănit Sam Gurov situată într-un raft. Sam spune Robert că nu li se va permite să părăsească dulapul în viață, indiferent dacă el este capabil să convingă mafioți că este nevinovat. Înainte de a trece afară, el mărturisește că a fost un polițist sub acoperire încearcă să aducă în jos seful mafiotii “, Oleg. Robert ascunde Sam din nou și începe încercarea de a opri fanii de bătut-le cu un extinctor.

Rușii se întoarcă din nou și Alisa cere să știe unde sunt banii din filmul Freezer. Robert menține ignoranța sa a materiei și evită întrebările ei, dar un geamăt de Sam alerte Kiril. Robert profită de situație de hapsân Alisa ca Kiril amenință să omoare pe Sam. Sam spulberă nevinovăția lui Robert spunându-le Robert a luat banii în ciuda protestelor sale. Robert deduce că Alisa a fost trebuia să fie responsabil de bani pierdut și ea imploră pe Robert să mărturisească dacă nu să se salveze, apoi pentru ao salva. După ce rușii plece din nou, Sam explică faptul că, după un rezultat pozitiv a eșuat, Oleg a început mutarea averea lui în jurul valorii de protecție; în timpul shuffle, 8 milioane dolari a fost pierdut. Voluntari Sam pentru a schimba hainele cu Robert și prezintă ca l pentru a permite Robert o șansă la evadare. Planul eșuează, și Robert, în încercarea de a salva viața lui Sam, mărturisește că banii este ascuns în restaurantul unde a fost răpit. În ciuda acestui fapt, el este knock-out și Sam este ucis.

La trezire in Freezer, Robert face Alisa cred că Stepan este hoțul reală și Robert este încadrată, din moment ce Stepan a fost responsabil pentru moartea a informator lui Sam și identificarea Robert ca hoț. Robert ucide Kiril cu un cârlig de carne, dar este incapabil de Stepan înainte de a putea scăpa. Alisa, acum în mod clar agitat, spune Stepan că Robert l-au acuzat de a lua banii. Înfuriat de moartea lui Kiril, Stepan trage Alisa din congelator și blochează Robert interior din nou. După ce a pune pe hainele Kiril, el continuă pentru a căuta, dar nu reușește să găsească nici un fel de dulap carne. Când Stepan și Alisa schimb, Robert le convinge să îl lase să contacteze Detective Dorian pentru că, în calitate de partener Sam, el va ști unde sunt banii. Stepan se încheie nerăbdător apelul și aruncă o găleată de apă pe Robert înainte de a pleca.

Cu hipotermie stabilirea in Freezer, Robert încearcă din nou să deconectați firele ventilatorului în arborele de ventilație, dar nu a reușit să cauza stării sale. La acea vreme, un om rus bine îmbrăcat și legat este aruncat în camera cu Robert. Omul, introducând-se ca Danil, oferă pentru a ajuta la Robert scape în schimbul din Freezer, pentru o parte din bani. Robert instruiește Danil să taie firele electrice în arborele, dar atunci când mafiotii intră în sală, Danil este electrocutat la moarte. Alisa arată că Danil era doar o plantă pentru a obține adevărul de la Robert si a fost, de fapt, Vadim, fiul lui Oleg.