Fratia hotilor – Den of Thieves (2018) Online Subtitrat


Regia: Christian Gudegast
Actori: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Fratia hotilor – Den of Thieves

Planul jafului suprem din filme online 2018 Fratia hotilor – Den of Thieves, porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles.

Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.

Gerard Butler din filme online 2018 Fratia hotilor – Den of Thieves, care poate fi vazut in prezent in lupta cu vremea in Geostorm. Are inca un alt film la orizont. În Den of Thieves, Butler este un polițist neortodox, urmărind după o echipă de hoți. Este un fel de căldură, dar în loc de Al Pacino și de Robert De Niro. Ii luăm pe Gerard Butler și Curtis „50 Cent” Jackson. Urmăriți trailer Den of Thieves de mai jos.

În crima clasică a lui Michael Mann, audiențele au fost tratate într-o poveste epică despre polițiști și hoți. Tăind între Al Pacino ca polițist la margine și Robert De Niro ca șef al unui echipaj de jafuri de bancă extrem de reușite. Mann a reușit să lanseze cu adevărat o narațiune care ne-a arătat două lumi diferite, dar similare. Dacă ați văzut vreodată Mann’s Heat și ați crezut că „acest film este destul de bun, dar ceea ce are cu adevărat nevoie este un Gerard Butler!”, Aveți noroc! Noul film Den of Thieves pare aproape ca un remake modern de Heat, iar Butler intra în rolul lui Al Pacino, un polițist care a urmărit o echipă de criminali profesioniști. Să ne uităm toți la remorcă, nu?