Fratele lui Moş Crăciun – Fred Claus (2007) Film Online Subtitrat


Regia: David Dobkin
Actori: Ludacris, Kevin Spacey, Vince Vaughn, Paul Giamatti
Anul: 2007
Gen: Comedie, Familie, Fantezie, Craciun
Durata: 116 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Fratele lui Moş Crăciun – Fred Claus

Fred Claus (Vince Vaughn) a trait toata viata in umbra fratelui sau. Fred s-a straduit, dar n-a putut sa-l egaleze niciodata pe fratele sau mai mic, Nicholas (Paul Giamatti), care era perfect… ei, bine… un sfant. Cu adevarat, Nicholas a crescut in altruism, devenind un model pentru ceilalti, in timp ce Fred a ajuns la polul opus: obraznic, lenes, si in plus, ghinionist si falit. Datorita insistentelor doamnei Claus, Nicholas cade in final de acord sa-si ajute fratele. Dar cu o conditie: sa vina la Polul Nord si sa-si castige existenta muncind in atelierul lui Santa Claus (Mos Craciun). Problema e ca Fred nu poate fi usa de biserica si, fiindca se apropie Craciunul, Fred ar putea pune in pericol cea mai frumoasa sarbatoare a anului.

Warner Bros. Pictures prezinta o productie Silver Pictures, in asociere cu David Dobkin Pictures si Jessie Nelson productions. Un film de David Dobkin, “Fred Claus”. Filmul este regizat de David Dobkin (“Wedding Crashers”). Dupa un scenariu de Dan Fogelman (“Cars”), dupa o poveste de Jessie Nelson (“I Am Sam”) si Dan Fogelman. Joel Silver, Jessie Nelson si David Dobkin sunt producatorii filmului, Paul Hitchcock fiind producator executiv, iar Vince Vaughn co-producator.

“Fred Claus” ii prezinta pe Vince Vaughn (“Wedding Crashers”), Paul Giamatti (“Sideways”), Miranda Richardson (“Harry Potter and the Goblet of Fire”), John Michael Higgins (“The Break-Up”) ,Elisabeth Banks (“Spider Man 3”), Rachel Weisz (“The Constant Gardener”), Kathy Bates (“Failure to Launch”) si Kevin Spacey (“Superman Returns”).


Trailer Fratele lui Moş Crăciun – Fred Claus