Fratele – Brat (1997) film online subtitrat

Regia: Aleksey Balabanov
Actori: Andrey Fedortsov, Viktor Sukhorukov, Yuriy Kuznetsov, Sergey Bodrov Jr., Svetlana Pismichenko
Anul: 1997
Gen: Drama, Crima, Romantic
Durata: 96 minute
IMDB: 8.0

loading...

Dacă credeți că portretul din Sankt-Petersburg prezentat de film de gangsteri terrifically elegant Aleksei Balabanov lui “Fratele” fostul Leningrad a devenit un nelegiuit, trage-up-’em oraș de frontieră în era post-sovietică. În timp ce tinerii fără rădăcini ale orașului clutch voraciously la cheesiest elementele culturii pop occidentale, aflate în conflict facțiuni scoată în afara legii s-au transformat orașul într-o versiune din Europa de Est a anilor 1930 Chicago.

Personaj central al filmului Fratele, Danila (Sergei Bodrov Jr.), este un tânăr huligan care se confruntă-copil care ajunge în orașul în stare proaspătă din armată și se duce să lucreze pentru fratele său Viktor (Viktor Suhorukov), care conduce o crimă-pentru-închiriere afaceri conectat la certurilor mafia rusă. Până la sfârșitul filmului, Danila, un neisprăvit somnoros ochii obsedat de o trupa de rock mediocru rus pe nume Nautilus, care reușește o brazdă letal prin lumea interlopa a orasului si este gata pentru a trece la pășuni verzi, și anume Moscova.

În timpul șederii sale în St. Petersburg, Danila întâlnește Kat (Mariya Zhukova), o versiune rusă a unui club de copil New York, care se blochează la ora McDonalds și va face orice pentru a subvenționa dolari pasiunile ei pentru droguri și disco. El trăiește pe scurt cu un șofer mașină cărucior și part-time prostituată fiert tare cu numele de Sveta (Svetlana Pismichenko) al cărei soț este în închisoare.

Din scena de deschidere a filmului Fratele, în care terenuri Danila probleme, după întreruperea filmarea unui videoclip și tussling cu un agent de securitate “Fratele” sugerează că Sankt Petersburg este un câmp de luptă în cazul în care totul este darwinist de luat. Centrul de război este o piață în cazul în care asupra lui în aer liber bande rivale se luptă pentru puterea de a stoarce bani de protecție de la sute de furnizori intimidați. Rivalitățile etnice și regionale abundă. Danila se împrietenește cu un german care susține că “” ceea ce e bine pentru Rusă este rau pentru germană. “” Viktor este disprețuitor menționate de rivalii săi ca ” tătari. ‘