Fragmentar – Remainder (2015)Film Online Subtitrat


Regia: Omer Fast
Actori: Tom Sturridge, Cush Jumbo, Ed Speleers
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.1Sinopsis Fragmentar – Remainder

Bazat pe romanul-cult al lui Tom McCarthy, filmul are în centrul atenţiei un tânăr. Care încearcă să-şi reconstruiască trecutul din amintiri fragmentate. Eforturile sale obsesive sunt finanţate de o imensă despăgubire primită în urma unui accident. Pe care nu şi-l aminteşte. Cert este că nici el şi nici prietenii săi nu pot anticipa extremele la care va ajunge pentru a-şi îndeplini misiunea.

Tom jucat de Tom Sturridge este accidentat atunci când este lovit de resturile care se încadrează pe străzile din Londra. După luni întregi de convalescență în spital, el este eliberat acasă. Numai el și-a pierdut toată memoria înainte de incident. Vestea bună e că avocații lui îi spune că a fost oferit o sumă schimbare de viață de către asigurători responsabili. Atât timp cât își ține gura închisă.

loading...

Apoi, el devine bântuit de fragmente de memorie care par să dețină cheia trecutului său. Si ar putea fi în stare să explice cine este el cu adevărat și, de asemenea, care sunt oamenii din jurul lui. Deci, el porneste intr-un mod de a recrea trecutul și astfel se execută în lumea întunecată a rescrie trecutul prin contopire cu un viitor contrived.

Acum, acest lucru este un ceas cu adevărat de prindere, acesta este arty vine de la regizorul Omer Fast specializat in arta video, înainte de a intra în filmul. Acesta poate fi marginea chestii scaunului în locuri și performanțele sunt toate făcute într-un mod de a se completează reciproc. Sturridge este mai mult sau mai puțin o pânză albă emoție până când găsește amintirile fragmentare pentru a da emoția vieții sale.