Foxcatcher (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Bennett Miller
Actori: Channing Tatum, Sienna Miller, Guy Boyd, Steve Carell, Mark Ruffalo
Anul: 2014
Gen: Biografie, Drama, Sport
Durata: 134 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

“Foxcatcher” este o dramă din inimă, inteligent, foarte serios bazat pe un caz real de crimă în care un patron bogat angajat doi frați wrestler, a încercat să-i seducă și control unul dintre ei, și a ajuns la uciderea celuilalt. Fiecare cadru este de sincer. Așa cum cowritten E. Max Frye ( “Ceva Wild”) și Dan Futterman ( “Capote”) și regizat de Bennett Miller ( “Capote”, “Moneyball”), este, de asemenea, o intoarcere la un “în stilul anilor ’70 de realizarea de filme comerciale. O mare parte din ea se desfășoară în lung durează, în fotografii pe distanțe medii sau lungi, care atrag atenția asupra mediului în jurul caracterelor, și există o asistență minimă dramatică (sau intruziune) prin muzică. Părți din evoca filme de regretatul J. Pakula, Alan ( “Toți oamenii președintelui”, “The Parallax View”, “Vine un Calaretul”), un maestru al subestimare.

Și totuși, în cele din urmă “Foxcatcher” se dovedește imposibil să îmbrățișeze din cauza miscalculations fundamentale în performanță, direcție și machiaj, împreună cu o anumită stângăcie în modul în care încearcă să facă un fel de grandios declarație cu privire la valorile americane, sau lipsa acestora. Dacă aș fi avut de a face o listă de filme Sunt cel mai trist despre care nu au plăcut, acest lucru ar rang in partea de sus.

loading...

inima ei este o poveste de dragoste frățească și rivalitate care se transformă acru, sordid, și în cele din urmă tragice. Luptătorii olimpici Mark Schultz (Channing Tatum) și fratele său mai mare, Dave (Mark Ruffalo) au o legătură foarte profundă, pe care mai târziu a fost înrădăcinată în Descoperi trauma din copilarie comuna. Ei nu au crescut doar împreună, au ridicat unul pe altul, cu Dave servind ca un tată surogat pentru Mark. Când va începe povestea, Mark este deja în umbra fratelui ofilire său din Foxcatcher. Ambele au câștigat medalii olimpice de wrestling, dar Dave este mai funcțională a și agreate doi. A făcut o carieră ca antrenor și sa stabilit în jos pentru a ridica o familie. Mark este singur, aparent nu are nici prieteni și nici o unitate de sex, și își petrece timpul liber în singurătate monklike, mâncând tăiței Ramen în planșa lui burlac. Modul în care Channing Tatum îl joacă (și, în unele cazuri, să-l overplays din păcate), el este un desen animat cu o caveman bărbie-out ieșea, trundling în jurul valorii de transpirații in filme online Foxcatcher.

Apoi, miliardarul John Eleuthère du Pont (Steve Carell) apelurile cer Mark să vină la Foxcatcher, 800 de acri, Pennsylvania, ferma de cai, și-l ajute să creeze o facilitate de formare de clasă mondială, care va pregăti echipa olimpică din SUA pentru 1988 Jocurile Olimpice de la Seul . Marca de hamei într-un elicopter și rapid cedează promisiunea spațiilor de locuit generos și un control constant. (Într-una dintre multele observații ale filmului Foxcatcher agonizingly adevărate ale modului în care bogați exploatează ignoranță pe bază de clasă, John solicită Mark să numească prețul său, nume de marca o cantitate care John putea pescui, probabil, de la perne canapea, iar John spune ca da, ca și în cazul în care dăruindu-le o mare favoare.)