PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Forsaken (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Cassar
Scenariu: Brad Mirman
Actori: Demi Moore, Kiefer Sutherland, Brian Cox, Donald Sutherland
Anul: 2015
Gen: Drama, Western
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Forsaken

După ce își abandonează arma și reputația de ucigaș iute de mână, John Henry se întoarce în orașul său natal în speranța de a-și repara relația cu tatăl de care s-a înstrăinat cu ani în urmă.

A existat o serie de westernuri fiind lansat recent, de excelenta Tomahawk Bone odiosului Opt & the Revenant la Diablo decente. Forsaken nu se compara cu cei mai buni, dar este încă un excelent stil vechi occidental. Problema cu acest lucru, este că acesta va fi judecat pentru a fi la modă veche. În cazul în care nu pentru înjurăturile de marele Brian Cox, acesta este un occidental care ar fi putut fi făcute în anii ’60, cu Glenn Ford sau Randolph Scott.

Toate performanțele sunt excelente, iar examinatorul spunând că Sutherland Kiefer overacted, el trebuie să fi urmărit un alt film. Donald Sutherland este la fel de fel de bun ca pe fiul său. Michael Wincott Wincott este, de asemenea, merită menționat, într-un rol memorabil ca un pistol angajat. Pare să fie canalizarea Val Kilmer în Tombstone. După cum sa menționat mai înainte, Brian Cox este excelent ca personaj negativ, folosind până filmele jur de cote. Singurul rol principal este sărac Demi Moore, care nu este în jos pentru actorie ei, dar timpul limitat ecran și dezvoltare. Cu toate acestea dau puncte ei pentru a nu fi zadarnice și permițându-i arate părul gri prin.


Trailer Forsaken