Force of Execution (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima
Producator(i): Richard Beattie, Michael Black
IMDB: 4.6
Regia: Keoni Waxman
Actori: Danny Trejo, Steven Seagal, Ving Rhames

loading...

In Force of Execution, Steven Seagal arata ca o scroafă nepământeană gigant, cu un ton ciudat prăjită coaja de portocala. Mă întreb dacă acestea sunt observațiile care au fost rulează prin minte Ving Rhames “când a fost vizibil încerca să frâneze râs în timpul unei scene în acest film (care a fost trebuia să fie gravă) în cazul în care Pescărușul vorbea în ebonics slurred la el. În general, te uiți la filme Seagal aceste zile, cu intenția de a râs la ei și luându-i ca comedii. Unele dintre ele, deși sunt așa de rău că nu pot râde de ei. Vigoare a Executie încadrează în această din urmă categorie. E al naibii de rahat, omule. Și un adevărat test de anduranta de cineva uitam ea – se execută în la o chinuitoare 98 minute. Cine cumpără aceste filme? Faptul că se păstrează obtinerea făcut înseamnă că cineva, undeva, este de cumpărare le Force of Execution.

Dacă sunteți în continuare de lectură aceasta recenzie Force of Execution – este un 2010 de Seagal film la urma urmei, e timpul pentru o confesiune. Nu aș putea să vă spun ce dracu ‘acest film este despre. Asta nu e pentru că a fost prea complicat și provocator pentru creierul meu de descifrat. Este până la unele scris ecran serios putred. Sunt sigur că aș fi putut lucrat intenția, dar plictiseala a fost, de asemenea, de lucru împotriva mea. Cred că a fost ceva de-a face cu Seagal și Rhames în calitate de două sefi mob care merg împotriva celuilalt? Nu știu! A fost dureros. Din moment ce știm că Seagal schimbă de multe ori jocul de ecran reale pe un film pe zbor, cred că ar putea fi foarte bine un motiv care contribuie la acest total, mizerie totală. La inceputul acestui an, când vi se solicită într-un interviu din Force of Execution, Seagal a putut nici măcar aminti numele de acest film! Seagal nu-i pasa, asa ca nici nu ar trebui să vă.

Acest film este un exemplu pentru dublu. Stunt dubleaza pentru lucruri Seagal și alți actori (nu Foster) nu pot face pe camera. Corp dublu pentru scenele în care Seagal nu este disponibil să stea în jurul valorii de (nu au putut obține cel puțin o dublă la fel de grăsime?). Voice over dublu a re-dub dialog care Seagal nu sa terminat sau a fost inițial dovedit a fi incoerent – Mumbles Seagal ca un beat totală de-a lungul filmului Force of Execution, ceva ce cred că a fost ceea ce a facut Rhames arata vizibil amuzat cum sa menționat mai sus. Am de gând să dea acest film Force of Execution un 4/10, și toate cele patru puncte sunt câștigate de Bren Foster. O acțiune superb de arte martiale, el poartă acest camion de film rahat pe spate. Singura scena demn de menționat este distrugerea lui de deținuți și gardieni într-o scenă frumos luptă deschidere.