Flying Home (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice
Producator(i): Dominique Deruddere
IMDB: 6.2
Regia: Dominique Deruddere
Actori: Jamie Dornan, Max Pirkis, Sharon Maughan

Un film Flying Home care joacă ca o adaptare Lasse Hallstrom a unui roman Nicholas Sparks, cu excepția faptului că nici Hallstrom, nici Sparks au fost implicați în orice calitate, acest melodramă clasic inventat Este demn de remarcat, în principal pentru că oferă fost model Calvin Klein și viitorul Cincizeci Shades of Grey stele Jamie Dornan primul sau rol principal romantic, care trebuie să fie suficient pentru a atrage interesul distribuitorilor de nișă inteligente care ar putea timp de presă filmului pentru a coincide cu avalanșa de publicitate că implicarea Dornan în Grey este obligat să genereze. În Flandra sale native, a făcut o ordonată dacă nu spectaculoasă $ de 500.000 de când a fost lansat în aprilie anul trecut.

loading...

Flying Home competitiv în Belgia rural poate suna ca un fundal puțin probabil pentru un transatlantic, cea mai mare parte dragoste în limba engleză, dar Deruddere găsește doar unghiul dreptul de a face să zboare. Corespunzător, filmul se deschide sus în nori, într-un avion privat care transporta Colin (Dornan), un copil fluiera pe Wall Street, la un emirat din Orientul Mijlociu, în Flying Home, cazul în care el va încerca să convingă un seic (Ali Suliman) să investească lui miliarde într-un fond administrat de compania lui Colin, mai degrabă decât cea a unui rival lui. Miliardarul ulei a decis deja să meargă cu concurența, dar, așa cum sugerează viclenie Deruddere, o afacere profitabilă potential este mult mai important să Colin decât chiar sexul – deși, desigur, este de sex cu o papusa Barbie fără nume în fantezie său, all- sticlă apartament cu vedere spre o orizont New York a adăugat în mod clar în post-producție Flying Home.

Unelte complot Writer-director Deruddere lui pisa în vedere atunci când este dezvăluit faptul că arabul este un iubitor de curse puțin probabil porumbel competitive și visează de a câștiga prestigiosul cursa de la Barcelona. Pentru a atinge acest scop, el are nevoie de o pasăre supersonic care este datorat de un crescator mulish flamand porumbel, Pauwels (Jan Decleir), care a declarat că nu va vinde, la orice preț, pentru oricine.

Tac scena în care terenuri Colin în Belgia, conduce mașina lui în umbră de închiriere în satul mic unde locuiește Pauwels, devine anvelopele blocat în noroi și apoi trebuie să rulați prin furtuna a bisericii locale pentru adăpost. Interes dragostea deși Colin nu chiar a făcut o apariție încă, deja un prim moment romantic visator scena în Hallmark sau Mills & Boon tradiția și prima din mai multe care, nu tot ceea ce accidental, apoi silueta extrem de potrivit Dornan lui – aici încet în creștere la suprafata prin cămașa albă din ce în ce clingy – Flying Home – in fata si corp care va lansa o mie de viitoare GIF și meme internet.

Parohului local, oarecum nebun, afabil jucat de actorul veteran flamand Josse De Pauw, este unul dintre acele constructe scenariu in vorbește o engleză perfectă, are un simț al umorului – “Flying Home”, spune el, “Dumnezeu este furnizorul meu” – și este o piuliță WWI, o necesitate pentru că Colin pretinde a fi în căutarea pentru mormântul unui strămoș care a murit în Belgia în timpul Marelui Război. Desigur, preotul știe, de asemenea, fata evident unic locale sat, Isabelle (The pământesc Charlotte De Bruyne), care servește bere la bar pustiu pe drum. Chiar mai convenabil, Isabelle se dovedește a fi nepoata de Pauwels morocănos, cu care ea a fost de viață de la moartea părinților ei.