Flyboys (2006) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Eroii cerului
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Phil Sears , Blake T. Evans
IMDB: 6.6
Regia: Tony Bill
Actori: James Franco, Jean Reno, Jennifer Decker

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

“Flyboys”, primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea forțelor aviatice americane în primul război mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette. Prin nimic speciali înainte de război, ei s-au oferit voluntari în căutarea aventurii, dar au devenit eroi. Până acum niciun film nu a mai prezentat cu atâta acuratețe pericolul și andrenalina din luptele aeriene care au reprezentat un rol atât de important în rezistenta Aliață.

În 1917 in filme online Flyboys, înainte de intrarea oficială în război a Statelor Unite, forțele aliate ale Franței, Angliei și Italiei, de-abia puteau face față asalturilor Germaniei. Câțiva tineri americani s-au oferit să lupte alături de forțele franceze. Unii au ales să lupte în infanterie, alții să se alăture Crucii Roșii. Dar 38 dintre ei au ales ceva diferit: ei au decis să învețe să zboare.

loading...

Motivul pentru care s-au înrolat a fost diferit pentru fiecare din Flyboys: Blaine Rawlings (James Franco) era în căutarea unui scop după ce ferma familiei o fost închisă de către o banca, Briggs Lowry (Tyler Labine) este obligat să se înroleze de către autoritarul său tată, în timp ce boxerul de culoare Eugene Skinner (Abdul Salis) vrea să-și răsplătească țara pentru toleranța rasială cu care l-a acceptat. Dar sub comanda căpitanului francez Thenault (Jean Reno) și cu veteranul american Reed Cassidy (Martin Henderson) la conducere, acești tineri americani au brăzdat cerul plini de curaj și și-au riscat viețile, nu doar înfruntând forțele inamice ci și folosind avioanele cu greșeli de proiectare, neîncercate de nimeni până atunci.