Fletch Lives (1989) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Moștenirea lui Fletch
Regia: Michael Ritchie
Actori: Geoffrey Lewis, Hal Holbrook, R. Lee Ermey, Patricia Kalember, Chevy Chase
Anul: 1989
Gen: Comedie, Crima, Mister
Durata: 95 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Ce este uimitor este că oamenii au nervoase, și pentru a găsi puterea, pentru a face un film care implică aceste elemente. Dacă s-au scris un scenariu, ai crede că un film Fletch Lives care implică toate aceste clisee patetice avut cea mai mică șansă de a interesa pe cineva? Michael Ritchie, regizorul, a făcut lucrare originală în trecut ( “Zâmbet”, “coborâre Racer”, “The Candidate”, “semi-dur”). El a regizat, de asemenea, originalul “Fletch” în 1985, cu toate că, în mod interesant, acest credit este omis din materiale de presă acest film Fletch Lives a lui. Cum sa simțit Ritchie în fiecare dimineață în timp ce marș departe de a manipula ingrediente care au fost epuizate de generații de cineaști înainte de el? Elementul cheie în film este prezența Chevy Chase, în rolul principal ca un reporter de investigație spiritualul pentru un ziar din Los Angeles. misiune Chase este de a aduce un unghi, o margine, pentru a parcelei materiale care sunt de altfel complet lipsită de interes. Și e teoretic posibil ca acest lucru să se întâmple; Filmele Fletch Lives nu sunt rele, din cauza obiectului acestora, ci din cauza modului în care i se adreseze ce stil aduc la acesta. Dar Chase este greșit pentru acest material, din cauza postura de detașare și indiferență pe care el aduce la atât de multe roluri. El pare a fi vizitat parcela ca outsider binevoitor, dar indiferenți.

Când Chase deranjează să joace de fapt un personaj, el poate fi foarte eficient (sau “nebuni” a fost unul dintre cele mai bune comedii din 1988).

loading...

Dar, uneori, el pare a fi acoperirea el însuși, jucând detașat, astfel că nimeni nu-l pot da vina în cazul în care comedia nu funcționează. În acest film el pare a nu avea nici emoții deloc; ia în considerare scena în care el descoperă că femeia a făcut dragoste cu a murit în timpul nopții.

Chase este la lungimea brațului de complot, ceea ce face Asides mici și comentarii capricios în timp ce turnat său nefericit sprijinirea face ce poate cu roluri subscrise.

Filmul Fletch Lives are una sau două lucruri bune în ea. Unul dintre visele lui Chase se transformă într-o satiră amuzant a numărului “Zippety-Doo-Dah”, în “Cântec de Sud.” Și R. Lee Ermey, sergentul de foraj în “Full Metal Jacket”, aduce prezența la rolul unui evanghelist TV prin redarea el cu o anumită demnitate, in filme online Fletch Lives, în loc să folosească abordarea standard pentru astfel de roluri și să-l joc ca un clovn isterică. Dar alte posibilități de benzi desenate sunt arse. Există, de exemplu, un set de scump de o-Tammy stil Jim și parcul temă religioasă care nu generează o singură râs.

Un mister este ascunsă undeva în cutele complot al filmului Fletch Lives, dar una care nu va surprinde pe nimeni care a vazut o jumătate de duzină de alte mistere. Identitatea tipul rău poate fi dedus prin aplicarea legii de Economie Caracter, care prevede că ticălosul taină este întotdeauna singurul personaj în complot care pare altfel inutile.

Este nevoie de un gând, desigur in Fletch Lives, ceva mai mult decât de obicei pentru a aplica legea în acest caz, din moment ce atât de mulți dintre personajele par inutile.