Fiul lui Batman – Son of Batman (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Animatie, Aventura
Producator(i): Bob Kane, Grant Morrison
Regia: Ethan Spaulding
IMDB: 6.6
Actori: Jason O’Mara, Thomas Gibson, Xander Berkeley, Morena Baccarin

In Son of Batman, ascunsa in varful unui munte se afla o fortareata unde salasluieste Liga de Umbre si liderul lor neinfricat Ra’s al Ghul (Esposito). Impreuna cu fiica lui Talia (Baccarin), acesta controleaza o armata de asasini cu ajutorul careia sa conduca lumea. Dar o razvratire din interiorul ligii ameninta sa incline balanta puterii si sa o trimita pe Talia si pe tanarul ei fiu, Damian (Allan) in Gotham City.

Cu asasinii pe urma ei, Talia cauta protectia lui Batman (O’Mara), care fara sa stie, este tatal baiatului ei. Cu fiul sau in calti, Batman declara razboi rau-facatorului Deathstroke (Gibson) si Ligii Umbrelor, si in tot acest timp isi invata fiul ca cineva nu poate lupta impotriva criminalitatii devenind criminal. Dupa putin timp, Batman va realiza ca fiul sau si aliatul sau cel mai de incredere sunt una si aceiasi persoana in filmul Son of Batman.

loading...

Al treilea film de animație în universul comun DC Entertainment bazat pe “New 52,” Son of Batman este destul de mult în concordanță cu predecesorii săi (Flashpoint Paradox si Justice League: War) în ceea ce privește stilul general – pentru o mai bună sau mai rea. În cazul în care Fiul lui Batman cade scurt, cu toate acestea, este în realizarea de activitate principal: introducerea cu succes caracterul Damian Wayne în univers animat.

Director Ethan Spaulding (Son of Batman) pașii în pentru primul său DC caracteristică animat – preluarea de DCE sprijin Jay Oliva, care a regizat de lucru cel mai recent (și, în general, placut) animat al companiei, cum ar fi Livrare The Dark Knight, Flashpoint paradox, Justice League: War, iar unele dintre cele mai bune episoade ale Young Justice. Dacă acest lucru nu-l introducerea scrie pentru tine: durerile boboc Spaulding sunt cu atât mai evidente cu Oliva absent.